Merhaba, iPhone 14 Pro Max aldım Türkiye'den kayıtsız. Kayıt için en mantıklı rotayı arıyorum. Bulgaristan'a girmeden Kapıkule sınırında kayıt yaptıranlar varmış.
Gerçekliği hakkında bilgi almak istiyorum. Bilgisi olan var mıdır?
Merhaba, iPhone 14 Pro Max aldım Türkiye'den kayıtsız. Kayıt için en mantıklı rotayı arıyorum. Bulgaristan'a girmeden kapıkule sınırında kayıt yaptıranlar varmış.
Gerçekliği hakkında bilgi almak istiyorum. Bilgisi olan var mıdır?
Biz yürüyerek çıkılır zannettik çıkamadık birinden rica ettik TR'den çıkana kadar arabasıyla götürdü bizi. Siz arabanızla gideceğiniz için sigorta tarzı bir ödeme var onu yapmanız gerekebilir ek ödeme olarak. Bunun dışında biz geri yaya girdik o yüzden bulgar sınırına kadar gitmedik. Asıl soru şu benim de bilmediğim TR'den çıkıldığı gibi araba için dönüş yeri var mı onu sormanız gerekiyor varsa tek yapmanız gereken TR'den çıkıp dolaşıp kapıkuleden tekrardan girmek.
Biz yürüyerek çıkılır zannettik çıkamadık birinden rica ettik TR'den çıkana kadar arabasıyla götürdü bizi. Siz arabanızla gideceğiniz için sigorta tarzı bir ödeme var onu yapmanız gerekebilir ek ödeme olarak. Bunun dışında biz geri yaya girdik o yüzden bulgar sınırına kadar gitmedik. Asıl soru şu benim de bilmediğim TR'den çıkıldığı gibi araba için dönüş yeri var mı onu sormanız gerekiyor varsa tek yapmanız gereken TR'den çıkıp dolaşıp kapıkuleden tekrardan girmek.
Yoksa da bizim gibi birinden rica edip sonra da yayan girmeniz yaya girilebiliyormuş çünkü otobüsle gelenler var. Bir otobüs kafilesiyle beraber araya kaynayarak ülkeye sorunsuzca girer arabanıza da yayan devam edersiniz herhangi bir problem yaşamadık biz.
Tek tük anladım hocam. Fakat süreç hakkında tam bilgi edinmeden gitmemek lazım sanırım. Yani en azından araba ile gir çık olayı hakkında aydınlanmam lazım. Yine de çok teşekkür ederim.
Tek tük anladım hocam. Fakat süreç hakkında tam bilgi edinmeden gitmemek lazım sanırım. Yani en azından araba ile gir çık olayı hakkında aydınlanmam lazım. Yine de çok teşekkür ederim.
Rica ederim bu bilgiyi daha önce arabayla çıkmış birinden alabilirsiniz diyeceğim ancak TR'den çıkıp bulgaria gitmeden geri arabayla girecek biri yoktur sanırım. En kötü ihtimal bulgara da girmeniz gerekebilir.
Rica ederim bu bilgiyi daha önce arabayla çıkmış birinden alabilirsiniz diyeceğim ancak TR'den çıkıp bulgaria gitmeden geri arabayla girecek biri yoktur sanırım. En kötü ihtimal bulgara da girmeniz gerekebilir.
Bulgaristan için vize lazım Net bir şey bilen çıkarsa vallahi 3 arkadaş aldık 14 Promax uçakla gitmektense bu şekilde yapmak mantıklı geldi. Umarım bilen biri çıkar şu araba mevzusunu
Bulgaristan için vize lazım net bir şey bilen çıkarsa vallahi 3 arkadaş aldık 14 promax uçakla gitmektense bu şekilde yapmak mantıklı geldi. Umarım bilen biri çıkar şu araba mevzusunu
Hocam yanlış hatırlamıyorsam çıktıktan sonra araçla giriş için dönüş vardı. Ama tam emin değilim 3-4 ay önce kayıt ettirdik biz de. Trakya'da iseniz bulgar mantıklı ancak T.C. kimlikle çıkılan yerleri deneseniz hem gezmişte olursunuz. Gürcistan'ya da Kıbrıs gibi.
Aklıma bir şey daha geliyor dereköyden çıkın orası tel şerit zaten direkt dönebilirsiniz girişle çıkış karşılıklı ve aradan geçilebiliyor. Çıkarken polise rica etseniz bir şey diyeceğini zannetmiyorum kapıkule ye haritadan baktığımda yollar ayrı ve arada bina var gözüküyor.