T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 20 Mart 2022 #21 Sgt Roach dedi: Sağ olun bilgilendirme için hocam. Genişletmek için tıkla... Bence de özel tercih edin. İşlem sonrası herhangi bir problem çıkması durumunda ücretsiz bakarlar.
Sgt Roach dedi: Sağ olun bilgilendirme için hocam. Genişletmek için tıkla... Bence de özel tercih edin. İşlem sonrası herhangi bir problem çıkması durumunda ücretsiz bakarlar.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 2 20 Mart 2022 #22 tryx dedi: Bence de özel tercih edin. İşlem sonrası herhangi bir problem çıkması durumunda ücretsiz bakarlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
tryx dedi: Bence de özel tercih edin. İşlem sonrası herhangi bir problem çıkması durumunda ücretsiz bakarlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 20 Mart 2022 #23 Sgt Roach dedi: Tamam hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçmiş olsun.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 2 20 Mart 2022 #24 tryx dedi: Rica ederim, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yaptırabilirsek diş teli de takmayı düşünüyoruz.
tryx dedi: Rica ederim, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yaptırabilirsek diş teli de takmayı düşünüyoruz.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 20 Mart 2022 #25 Sgt Roach dedi: Sağ olun hocam yaptırabilirsek diş teli de takmayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Diş teli takmadım ancak takan arkadaşlarım var. Ağız ve diş sağlığını korumak gerçekten zor.
Sgt Roach dedi: Sağ olun hocam yaptırabilirsek diş teli de takmayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Diş teli takmadım ancak takan arkadaşlarım var. Ağız ve diş sağlığını korumak gerçekten zor.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 2 20 Mart 2022 #26 tryx dedi: Diş teli takmadım ancak takan arkadaşlarım var. Ağız ve diş sağlığını korumak gerçekten zor. Genişletmek için tıkla... En ufak ihmalde hayatın kararabilir akrabamızın bir sürü diş kaybı olmuştu ihmali yüzünden.
tryx dedi: Diş teli takmadım ancak takan arkadaşlarım var. Ağız ve diş sağlığını korumak gerçekten zor. Genişletmek için tıkla... En ufak ihmalde hayatın kararabilir akrabamızın bir sürü diş kaybı olmuştu ihmali yüzünden.
CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #27 Hocam 13 yaşın da ki kişiler için kanal tedavisi ve dolgu ne kadar eder?
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 20 Mart 2022 #28 Sgt Roach dedi: En ufak ihmalde hayatın kararabilir akrabamızın bir sürü diş kaybı olmuştu ihmali yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bu işlemler için deneyim gerçekten önemli. Güvendiğiniz ve deneyimli bir hastanede işlem yaptırmanız çok daha sağlıklı olur. Tekrardan geçmiş olsun. CVRTOON dedi: Hocam 13 yaşın da ki kişiler için kanal tedavisi ve dolgu ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Şehir şehir farklılık gösteriyor.
Sgt Roach dedi: En ufak ihmalde hayatın kararabilir akrabamızın bir sürü diş kaybı olmuştu ihmali yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bu işlemler için deneyim gerçekten önemli. Güvendiğiniz ve deneyimli bir hastanede işlem yaptırmanız çok daha sağlıklı olur. Tekrardan geçmiş olsun. CVRTOON dedi: Hocam 13 yaşın da ki kişiler için kanal tedavisi ve dolgu ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Şehir şehir farklılık gösteriyor.
CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #29 tryx dedi: Bu işlemler için deneyim gerçekten önemli. Güvendiğiniz ve deneyimli bir hastanede işlem yaptırmanız çok daha sağlıklı olur. Tekrardan geçmiş olsun. Şehir şehir farklılık gösteriyor. Genişletmek için tıkla... İstanbul Büyükçekmece de ne kadar eder?
tryx dedi: Bu işlemler için deneyim gerçekten önemli. Güvendiğiniz ve deneyimli bir hastanede işlem yaptırmanız çok daha sağlıklı olur. Tekrardan geçmiş olsun. Şehir şehir farklılık gösteriyor. Genişletmek için tıkla... İstanbul Büyükçekmece de ne kadar eder?
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 20 Mart 2022 #30 CVRTOON dedi: İstanbul Büyükçekmece de ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... İstanbul hakkında pek bilgim yok ancak tahminimce 1000 ila 1500 arasında değişir diye düşünüyorum.
CVRTOON dedi: İstanbul Büyükçekmece de ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... İstanbul hakkında pek bilgim yok ancak tahminimce 1000 ila 1500 arasında değişir diye düşünüyorum.