Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 4 Ağustos 2024 #1 Kırmızı yanaklı kaplumbağam birkaç gündür yemek yemiyor, suyun dışına çıkıyor başını uzatıp ölü gibi yatıyor. Normalde bizi veya yemeği gördüğünde hemen gelirdi. Şimdi ise dediğim gibi bütün gün yatıyor.
Kırmızı yanaklı kaplumbağam birkaç gündür yemek yemiyor, suyun dışına çıkıyor başını uzatıp ölü gibi yatıyor. Normalde bizi veya yemeği gördüğünde hemen gelirdi. Şimdi ise dediğim gibi bütün gün yatıyor.
Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #2 Vetenire danış dostum. Bir hastalığından dolayı iştahsız olabilir.
Abraham23 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 Sıcaktan olabilir, onunla geçirdiğiniz ilk yaz mı? Biraz daha serin yerde tutup gözlemleyin. Hala devam ediyorsa gecikmeden veterinere gidin
Sıcaktan olabilir, onunla geçirdiğiniz ilk yaz mı? Biraz daha serin yerde tutup gözlemleyin. Hala devam ediyorsa gecikmeden veterinere gidin
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 Veterinere götürseniz iyi olur. Suyu temiz değilse hastalanmış olabilir.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 4 Ağustos 2024 #5 Abraham23 dedi: Sıcaktan olabilir, onunla geçirdiğiniz ilk yaz mı? Biraz daha serin yerde tutup gözlemleyin. Hala devam ediyorsa gecikmeden veterinere gidin Genişletmek için tıkla... Geçirdiğimiz ilk yaz ama hava çok daha sıcakken böyle değildi. Cermen dedi: Veterinere götürseniz iyi olur. Suyu temiz değilse hastalanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Suyu genel olarak temizdi temizlemeyi uzun süreli ihmal etmedim. Durmazzali47 dedi: Vetenire danış dostum. Bir hastalığından dolayı iştahsız olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Abraham23 dedi: Sıcaktan olabilir, onunla geçirdiğiniz ilk yaz mı? Biraz daha serin yerde tutup gözlemleyin. Hala devam ediyorsa gecikmeden veterinere gidin Genişletmek için tıkla... Geçirdiğimiz ilk yaz ama hava çok daha sıcakken böyle değildi. Cermen dedi: Veterinere götürseniz iyi olur. Suyu temiz değilse hastalanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Suyu genel olarak temizdi temizlemeyi uzun süreli ihmal etmedim. Durmazzali47 dedi: Vetenire danış dostum. Bir hastalığından dolayı iştahsız olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.