Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #31 bados123 dedi: Kasım ayında yine bir etkinlik olacak, o zaman da kapsül çıkarsa değer kaybeder. Bence güvenliği tam olan yan hesaplarından birine at, 1 yıl unut. Genişletmek için tıkla... Aynen uzun süre unut onu. Karın büyük olur sadece miktarın azalmasını bekle.
bados123 dedi: Kasım ayında yine bir etkinlik olacak, o zaman da kapsül çıkarsa değer kaybeder. Bence güvenliği tam olan yan hesaplarından birine at, 1 yıl unut. Genişletmek için tıkla... Aynen uzun süre unut onu. Karın büyük olur sadece miktarın azalmasını bekle.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 9 Haziran 2021 #32 Carven dedi: Kardeşim yıllar geçtikçe değeri 100 TL'ye kadar çıkar. Ama uzun süre geçmesi lazım. Sabrın varsa bekle. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl tahmini? bados123 dedi: Kasım ayında yine bir etkinlik olacak, o zaman da kapsül çıkarsa değer kaybeder. Bence güvenliği tam olan yan hesaplarından birine at, 1 yıl unut. Genişletmek için tıkla... Neden yan hesaba atıyorum?
Carven dedi: Kardeşim yıllar geçtikçe değeri 100 TL'ye kadar çıkar. Ama uzun süre geçmesi lazım. Sabrın varsa bekle. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl tahmini? bados123 dedi: Kasım ayında yine bir etkinlik olacak, o zaman da kapsül çıkarsa değer kaybeder. Bence güvenliği tam olan yan hesaplarından birine at, 1 yıl unut. Genişletmek için tıkla... Neden yan hesaba atıyorum?
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 9 Haziran 2021 #33 değmez uğraşa.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #34 384311 dedi: Kaç yıl tahmini? Neden yan hesaba atıyorum? Genişletmek için tıkla... Beklet işte. Şarap gibi düşün yıllandıkça değerlenecek.
384311 dedi: Kaç yıl tahmini? Neden yan hesaba atıyorum? Genişletmek için tıkla... Beklet işte. Şarap gibi düşün yıllandıkça değerlenecek.