Kapsüllü veya öğütücülü kahve makinesi önerisi

otm

Megapat
Evime bir kahve makinesi alacağım ama karar veremiyorum. Öğütücülü mü yoksa kapsüllü mü alsam? Hangisi alınır? Ne önerirsiniz? Bakımları, temizliği, sıcaklığı, süt köpürtmesi önemli detaylar benim için.
Delonghi, Nespresso, Philips, Arçelik vs. hep baktım ama karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hem kapsül hem öğütülmüş kahve yapılabiliyor kendini temizleyebiliyor ayrıca süt köpürtücüsü de bulunuyor yakın sürede kendim de alacağım güzel ürün.Bir üst modeli de bulunuyor,veya daha bilindik marka isterseniz Grundig'te de buna benzer ürün var hem öğütülmüş hem kapsül destekli.

Ancak illa tekli alınacaksa nespressonun büyük kapsül kahveleri yada delonghinin öğütülmüş kahve makineleri daha mantıklı olur tabii fiyatları da ona göre isterseniz onların da linklerini atabilirim.

Bu attığınızın bir nespressodan ne farkı var da bu kadar ucuz?

Bu attığınızın bir nespressodan ne farkı var da bu kadar ucuz?
Marka,birkaç parçanın kalite farkı dışında pek bir farkı yok daha çok markaya para ödeniyor maalesef,sinbo içinize sinmiyorsa grundig'e de bakabilirsiniz kapsül kahve makinesi boyutunda minik ancak her ikisini buda yapabiliyor.

Grundig KSM 6430 Delisia Coffee Yarı Otomatik Kapsüllü Süt Hazneli Espresso Makinesi - Fiyatı, Yorumları önceki attığım ve bunun üstünde bardak ısıtma'da bulunmakta

İfadeler: otm
iste o markaya para verilmesinin bir sebebi var kalite farki, guven, dayaniklilik...
Sen bunlari sundugu icin o markaya para veriyorsun.

Sinbo minbo maalesef.

https://www.hepsiburada.com/delongh...no-makineleri-c-60003707?siralama=yorumsayisi

Bu listeye belki baska markalar da eklenebilir underrated kalmis. Yorumlarina gore, butcene gore hangisi hosuna gidiyorsa bak, biz bu delonginin makinelerine bakiyorduk, Kasım firsati filan denk gelirse alma planimiz var.

İfadeler: otm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…