L Lorys Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Kaptan Amerika kahramanların savaşının devam filmi nedir?
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 Hikaye sırasına göre izleyecekseniz eğer Homecoming, Black Widow veya Black Panther olabilir. Artı 0 Eksi
E Eyüp lul Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 9 25 Ağustos 2023 #3 Lorys dedi: Kaptan Amerika kahramanların savaşının devam filmi nedir? Genişletmek için tıkla... Hikayenin devam akışı olarak diyosanız Infinity war, ama Black panther ve ant-man and wasp filmlerinde olaylar hakkında bazı detaylar veriyor özellikle Black panther Artı 0 Eksi
Lorys dedi: Kaptan Amerika kahramanların savaşının devam filmi nedir? Genişletmek için tıkla... Hikayenin devam akışı olarak diyosanız Infinity war, ama Black panther ve ant-man and wasp filmlerinde olaylar hakkında bazı detaylar veriyor özellikle Black panther
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 Direkt Infinity War'a geçmemeli bence hikayede sadece Tony ve Steve yok sonuçta. Spider-Man homecoming filmini de izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Direkt Infinity War'a geçmemeli bence hikayede sadece Tony ve Steve yok sonuçta. Spider-Man homecoming filmini de izlemesi gerektiğini düşünüyorum.
E Eyüp lul Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 9 25 Ağustos 2023 #5 Hypno dedi: Direkt Infinity War'a geçmemeli bence hikayede sadece Tony ve Steve yok sonuçta. Spider-Man homecoming filmini de izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... marvel filmlerinde zaten hepsi birbirine bağlı, bunu burda sormaz direk çıkış tarihine bakıp izler diye düşündüm Artı 0 Eksi
Hypno dedi: Direkt Infinity War'a geçmemeli bence hikayede sadece Tony ve Steve yok sonuçta. Spider-Man homecoming filmini de izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... marvel filmlerinde zaten hepsi birbirine bağlı, bunu burda sormaz direk çıkış tarihine bakıp izler diye düşündüm