Kaptan kaplan güvenilir mi?

ÖmerFaruk434640

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kaptan kaplanın sitesinde Sons of The Forest +2 oyun bedava diyor, sizce güvenmeli miyim?

Hile satan bir yere ne kadar güvenebilirsiniz bilemiyorum.

Bunlar size kod vermiyor, yüzlerce kişiye sattıkları hesap bilgilerini veriyor ve çevrimdışı yüzlerce kişiyle aynı hesabı kullanıyorsunuz. Online oynamakta yok. Bunu yapacağınıza adam gibi korsan kullanın, bu tür sülüklere para kaptırmayın.

Kendilerinden oyun almıştım 2020 gibi aldım sorunsuz oynadım.

Arkadaşlar kaptan kaplanın sitesinde Sons of The Forest +2 oyun bedava diyor, sizce güvenmeli miyim?
Acikcasi onlardan hile ve 5 tane oyun aldim. Kendilerine ozgu uygulamalari var. Siz siteden satin aldiktan sonra siparis kodunuzu gonderiyorsunuz instagram veya whatsapp'tan. Gelen kodu uygulamaya yapistirip kutuphanenizden yetki'ye basip istediginiz oyun icin daha sonra da offline'a basip hicbir save kaybi olmadan oynayabilirsiniz. Gayette guvenilir kac kere uygulamada hata cikti ve yardimci oldular saniyesinde tekrar kod verdiler vs.

Evet bende memnun kaldım oyunlardan ve GTA onlinda para hilesinden.

Korsan indirmekten yerine bu adamlardan alın orijinal oynayın sponsor falan değiller bana yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
Evet bende memnun kaldım oyunlardan ve GTA onlinda para hilesinden.

Korsan indirmekten yerine bu adamlardan alın orijinal oynayın sponsor falan değiller bana yanlış anlaşılmasın.
Ban yedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…