Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 12 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Mcu tüm filmlerini izledim Thor vs kaptan Marvel hangisi diye bir araştırma yaptım ve pek sonuca varamadım. Çizgi roman okuyanlar daha iyi bilir diye düşünüyorum. Sizce hangisi alır? Ben Thor alır diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Mcu tüm filmlerini izledim Thor vs kaptan Marvel hangisi diye bir araştırma yaptım ve pek sonuca varamadım. Çizgi roman okuyanlar daha iyi bilir diye düşünüyorum. Sizce hangisi alır? Ben Thor alır diye düşünüyorum.
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #2 Bunun için kullandığım bir siteyi sana önereyim. Sonuçları bence doğru. Thor vs Captain Marvel - Who would win in a fight? - Superhero Database Superhero Battle match: Thor versus Captain Marvel. Who will win in a fight between Thor and Captain Marvel? www.superherodb.com
Bunun için kullandığım bir siteyi sana önereyim. Sonuçları bence doğru. Thor vs Captain Marvel - Who would win in a fight? - Superhero Database Superhero Battle match: Thor versus Captain Marvel. Who will win in a fight between Thor and Captain Marvel? www.superherodb.com
Blue Beetle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2024 #3 Bence Thor.