Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Halihazırda botum var fakat buzda ve karda kayıyor güvenip adım atamıyorum. Kar botu diye almıştım ama aslında outdoor yani avcı botuymuş kar kış değil çamurda yağmurda yürümek içinmiş.
Halihazırda botum var fakat buzda ve karda kayıyor güvenip adım atamıyorum. Kar botu diye almıştım ama aslında outdoor yani avcı botuymuş kar kış değil çamurda yağmurda yürümek içinmiş.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #2 Dragonsaw dedi: Halihazırda botum var fakat buzda ve karda kayıyor güvenip adım atamıyorum. Kar botu diye almıştım ama aslında outdoor yani avcı botuymuş kar kış değil çamurda yağmurda yürümek içinmiş. Genişletmek için tıkla... Vibram tabanlı botlara bak ben grisport model ayakkabılara bakıyorum uyguna benziyor.
Dragonsaw dedi: Halihazırda botum var fakat buzda ve karda kayıyor güvenip adım atamıyorum. Kar botu diye almıştım ama aslında outdoor yani avcı botuymuş kar kış değil çamurda yağmurda yürümek içinmiş. Genişletmek için tıkla... Vibram tabanlı botlara bak ben grisport model ayakkabılara bakıyorum uyguna benziyor.