King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Nisan 2022 #1 Uyuduğumuzda kara basan nasıl olur?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 12 Nisan 2022 #2 Karabasan Nedir? Gerçek midir? Uyku Felci ile İlişkisi Nedir? - Evrim Ağacı Gerçek TaraflarKarabasan denen olgu, bilim tarafından net bir şekilde açıklanabilmiş olan "uyku felci" dediğimiz durumdur. Fizyolojik evrimagaci.org
Karabasan Nedir? Gerçek midir? Uyku Felci ile İlişkisi Nedir? - Evrim Ağacı Gerçek TaraflarKarabasan denen olgu, bilim tarafından net bir şekilde açıklanabilmiş olan "uyku felci" dediğimiz durumdur. Fizyolojik evrimagaci.org
Y yusufs54 Zeptopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 Gece gece başına geldi galiba. Geçmiş olsun Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Wakaranai Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 0 12 Nisan 2022 #4 Değişir kasılırsın, bir şey yapamazsın. Üstünde gezinir. (Şahsen yaşamadım.) Bilimsel olarak geçici felç ve korkunun etkisi ile halüsinasyon. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Değişir kasılırsın, bir şey yapamazsın. Üstünde gezinir. (Şahsen yaşamadım.) Bilimsel olarak geçici felç ve korkunun etkisi ile halüsinasyon.
King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Nisan 2022 #5 yusufs54 dedi: Gece gece başına geldi galiba. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Gelmedi ama gelmesini istiyorum çünkü lucid dream etkisi varmış.
yusufs54 dedi: Gece gece başına geldi galiba. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Gelmedi ama gelmesini istiyorum çünkü lucid dream etkisi varmış.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #6 Bunu izle de gerçekten ne olduğunu öğren bari . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu izle de gerçekten ne olduğunu öğren bari . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
babandamipunkti Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #7 King Dad dedi: Gelmedi ama gelmesini istiyorum çünkü lucid dream etkisi varmış. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım bi şekilde benim hoşuma gitmişti. Savaştaytım falan şehit oluyodum ama kaskatı kesiliyosun bi garipti
King Dad dedi: Gelmedi ama gelmesini istiyorum çünkü lucid dream etkisi varmış. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım bi şekilde benim hoşuma gitmişti. Savaştaytım falan şehit oluyodum ama kaskatı kesiliyosun bi garipti
Wakaranai Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 0 12 Nisan 2022 #8 babandamipunkti dedi: Anlamadığım bir şekilde benim hoşuma gitmişti. Savaştaytım falan şehit oluyordum ama kaskatı kesiliyosun bir garipti. Genişletmek için tıkla... Seninki gene iyiymiş. Ben normal bir gün geçirdim, karabasan değildi. Lucid denen şey ile şeytani kabus karması gibiydi Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
babandamipunkti dedi: Anlamadığım bir şekilde benim hoşuma gitmişti. Savaştaytım falan şehit oluyordum ama kaskatı kesiliyosun bir garipti. Genişletmek için tıkla... Seninki gene iyiymiş. Ben normal bir gün geçirdim, karabasan değildi. Lucid denen şey ile şeytani kabus karması gibiydi
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 12 Nisan 2022 #9 King Dad dedi: Gelmedi ama gelmesini istiyorum çünkü lucid dream etkisi varmış. Genişletmek için tıkla... Çok heveslenmeyin güzel bir şey değil.
King Dad dedi: Gelmedi ama gelmesini istiyorum çünkü lucid dream etkisi varmış. Genişletmek için tıkla... Çok heveslenmeyin güzel bir şey değil.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 12 Nisan 2022 #10 LordxVader dedi: Çok heveslenmeyin güzel bir şey değil. Genişletmek için tıkla... İnsomnia sebepli 6 ay uyku felci ile yaşadım. Gördüğüm kabusların tarifini yapmam imkansız, bazıları o kadar gerçekti ki arada gözlerimi kapattığımda hala aklıma gelir. Ama iyi ki yaşamışım efsane bir deneyimdi.
LordxVader dedi: Çok heveslenmeyin güzel bir şey değil. Genişletmek için tıkla... İnsomnia sebepli 6 ay uyku felci ile yaşadım. Gördüğüm kabusların tarifini yapmam imkansız, bazıları o kadar gerçekti ki arada gözlerimi kapattığımda hala aklıma gelir. Ama iyi ki yaşamışım efsane bir deneyimdi.