Kara Cuma beklenir mi?

Furkanbaba

Femtopat
Daha fazla  
20k gibi bir fiyata monitör dahil bir sistem almak istiyorum. Sizce Kara Cuma beklemeye değer mi?

Değmez. Kara cuma ayağına kandırılıyor çoğu insan. Ayrıca o zamana kadar dolar ne hale gelir o da var. İndirim kovala daha iyi.

Beklenmez, 20K'lık cihazın fiyatını Kara Cuma öncesi 22K yapıyorlar, indirimle 20K'ya düşürülmüş gösteriyorlar. Kaldı ki Kara Cuma'ya kadar onun sabit fiyatı da artacaktır.
Dostum o dediğin her marka için geçerli değil. Mesela kıyafet üzerinden konuşursak inditex grubu sürekli gerçek indirimler yapıyorlar. Firmadan firmaya değişiklik gösteren bir şey bu.

Dostum o dediğin her marka için geçerli değil. Mesela kıyafet üzerinden konuşursak inditex grubu sürekli gerçek indirimler yapıyorlar. Firmadan firmaya değişiklik gösteren bir şey bu.
Ama arkadaş teknoloji demiş hele ki PC piyasasında Kara Cuma indirimleri tamamen bindirme oluyor.

Peki hocalarım Amazon un 11-12 ekim Prime day beklenir mi? Hazır sistem almak yerine toplasam oradan.

Geçmiş olsun tümceden.

Hocam ben Ryzen 5 5500, Prime B450M-A II, INNO3D RTX 3060 Twin X2 OC, MAG Forge M100A, Cooler Master ML240l V2, Kingston KC3000 512 GB'dan oluşan yeni sistemimi kara cumada 4, 5K tasarrufla aldım. PSU ve RAM için sıra yılbaşı indiriminde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…