Kara Cuma beklenmeli mi?

RGB fanı

Picopat
Merhaba. Kara Cuma'yı beklemeli miyim, 25 Kasım'da ciddi indirimler olur mu? Ekran kartları acayip uçuk düşer mi? Sadece ekran kartı için de değil diğer bileşenlerin de düşer mi?

Hocam şuan itopya'da Efsane kasım devam ediyor ona bir bakabilirsiniz.Kara Cuma'da pek düşeceğini sanmıyorum Bilgisayar parçalarının.

Merhaba. Kara Cuma'yı beklemeli miyim, 25 Kasım'da ciddi indirimler olur mu? Ekran kartları acayip uçuk düşer mi? Sadece ekran kartı için de değil diğer bileşenlerin de düşer mi?
Ekran Kartını bilmem ama Diğer bileşenler düşer bence.

Hedefimde işlemci var denk gelirse alacağım. Bu aralar bir şey inerse diye kovalıyorum

Eğer İncehesap'tan bahsediyor iseniz, genelde indirimler yalan oluyor. Ayrıca şöyle bir bilgilendirme vereyim; Kara Cuma demeniz doğru ve iyi değil. Eğer Müslüman değil iseniz bile Kara Cuma demeyin, çünkü benim dinime göre (İslam.) Mübarek Cuma'dır. Yani eğer Müslüman iseniz bence söylemeyin, değilseniz de söylemeniz hoş değildir.

 Efsane cumayı bekleyebilirsiniz.

Ne boş yapmışsın mümin kardeşim, doğru adres burası değil. Yüzünü kıbleye çevir ve sadece gülümse.

Son düzenleyen: Moderatör:

Müslüman'ım fakat burada duyar kasıyorsunuz farkındaysanız sorsak öğle namazı kaç rekat baka kalırsınız dinim Müslüman'lık ama boş kelimlerle dinimi alçaltmıyorum.

Kara Cuma diye bir şey yok. Ne karası kardeşim. Bizimkiler efsane cuma.

Hocam din ayrımcılığı yapmayı bırakıp gerçek dünya ile ilgilenseniz böyle insanların forumda olması bile midemi bulandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…