Vemonder Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #21 Graylin dedi: Hyperx cloud silver alan arkadaşlar ürün gelince buraya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dostum kesinlikle tavsiye ediyorum. Cidden 150 tllik gamemax diye bir kulaklık kullanıyordum. Çok fark etti. Konforu olsun ses kasması olsun. Şarkılardaki performansı olsun harika bir kulaklık. Bu kulaklık padlerindeki hafıza sistemi çok iyi. Son düzenleme: 23 Kasım 2019
Graylin dedi: Hyperx cloud silver alan arkadaşlar ürün gelince buraya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dostum kesinlikle tavsiye ediyorum. Cidden 150 tllik gamemax diye bir kulaklık kullanıyordum. Çok fark etti. Konforu olsun ses kasması olsun. Şarkılardaki performansı olsun harika bir kulaklık. Bu kulaklık padlerindeki hafıza sistemi çok iyi.
G Gaviria Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 464 23 Kasım 2019 #22 Steelseries Artcis 7 kullanan arkadaşlar var mı, önerir misiniz ?
Razor Crypter Hectopat Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 1 25 Kasım 2019 #23 RAZER KRAKEN CHROMA 7.1 V2 OVAL KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER KRAKEN CHROMA 7.1 V2 OVAL KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
RAZER KRAKEN CHROMA 7.1 V2 OVAL KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER KRAKEN CHROMA 7.1 V2 OVAL KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com