Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Kasım 2024 #1 Fiyatlar bayağı iyi. Çok fazla oyun indirime girmiş. Aradığınızı bulursunuz büyük ihtimalle Failed to Get Channel | Xbox
Fiyatlar bayağı iyi. Çok fazla oyun indirime girmiş. Aradığınızı bulursunuz büyük ihtimalle Failed to Get Channel | Xbox
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Resident Evil 4 ve Alan Wake 2 alınabilir.
taleNt Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Acer Nitro AN16-51-532R, i5-13500h, Rtx 4050, 32gb ddr5 5200mhz ram, 1tb ssd Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 AC ve BF serileri bedava
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.876 Çözümler 6 15 Kasım 2024 #4 Pc tarafında indirimlerini sevmedim. Ancak konsol için bayağı iyi indirimler varmış.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Kasım 2024 #5 RDR2 154 TL. Bu fiyata bedava.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Kasım 2024 #6 Hocam Game Pass'te var fakat kütüphanenizde durması gereken bir oyun, A Way Out, 22 TL'ye düşmüş
edinaltun Kilopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #7 Rob dedi: Hocam Game Pass'te var fakat kütüphanenizde durması gereken bir oyun, A Way Out, 22 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok iyi bir oyun. Ben bitirdim ama ileride lazım olur fiyatı ucuzken alalım.
Rob dedi: Hocam Game Pass'te var fakat kütüphanenizde durması gereken bir oyun, A Way Out, 22 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok iyi bir oyun. Ben bitirdim ama ileride lazım olur fiyatı ucuzken alalım.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Kasım 2024 #8 edinaltun dedi: Gerçekten çok iyi bir oyun. Ben bitirdim ama ileride lazım olur fiyatı ucuzken alalım. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şekilde hocam, önceden bitirdim fakat yine de alacağım
edinaltun dedi: Gerçekten çok iyi bir oyun. Ben bitirdim ama ileride lazım olur fiyatı ucuzken alalım. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şekilde hocam, önceden bitirdim fakat yine de alacağım
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 15 Kasım 2024 #9 Xbox S'den X'e geçtim. Tam zamanında oldu bu indirim, bir torba dolusu oyun alacağım Fiyatlar gerçekten son çıkan oyunlar haricinde çok iyi. Rob dedi: Ben de aynı şekilde hocam, önceden bitirdim fakat yine de alacağım Genişletmek için tıkla... Ben de alacağım bitirdiğim halde, sonunu bilmeyen biriyle oynamak çok keyifli oluyor.
Xbox S'den X'e geçtim. Tam zamanında oldu bu indirim, bir torba dolusu oyun alacağım Fiyatlar gerçekten son çıkan oyunlar haricinde çok iyi. Rob dedi: Ben de aynı şekilde hocam, önceden bitirdim fakat yine de alacağım Genişletmek için tıkla... Ben de alacağım bitirdiğim halde, sonunu bilmeyen biriyle oynamak çok keyifli oluyor.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Kasım 2024 #10 alasakarama dedi: Xbox S'den X'e geçtim. Tam zamanında oldu bu indirim, bir torba dolusu oyun alacağım Fiyatlar gerçekten son çıkan oyunlar haricinde çok iyi. Ben de alacağım bitirdiğim halde, sonunu bilmeyen biriyle oynamak çok keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam S'den X'e geçme sebebiniz neydi acaba merak ettim.
alasakarama dedi: Xbox S'den X'e geçtim. Tam zamanında oldu bu indirim, bir torba dolusu oyun alacağım Fiyatlar gerçekten son çıkan oyunlar haricinde çok iyi. Ben de alacağım bitirdiğim halde, sonunu bilmeyen biriyle oynamak çok keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam S'den X'e geçme sebebiniz neydi acaba merak ettim.