Xbox Kara Cuma indirimleri başladı!

500 TL bütçem var biraz oyun almak istiyorum oyun önerebilir misiniz?
Hocam Metal Gear Solid V kesin alın. METAL GEAR SOLID V: THE DEFINITIVE EXPERIENCE ürününü satın al | Xbox

Metro Exodus Gold alın. Metro Exodus Gold Edition ürününü satın al | Xbox

Bunların fiyatları gayet güzel. Ama bunlar konsol için, yanlış olmasın sonra. Konsolunuz yoksa almayın. @Smmmhunter'ın attığı oyunlar da gayet güzel ve ucuz fiyatlı. Onlara da bakın, 1-2 sayfa geride.

Hocam tek bir oyun mu yoksa düşük fiyatlı bir sürü oyun önerisi mi istersiniz?

1'den fazla olursa daha iyi olur.

Üstte attığım listeden seç beğen al.

Bakacağım teşekkürler.

Konsolum şu anlık yok 2-3 aya almayı planlıyorum PC'den oynayacağım.

Skyrim kesinlikle oynamalısınız hocam
1'den fazla olursa daha iyi olur.

Bakacağım teşekkürler.

Konsolum şu anlık yok 2-3 aya almayı planlıyorum PC'den oynayacağım.

@alasakarama Hocam sizce bu oyun fiyatlarının, örneğin diğer kara cumada da aynı kalmasının garantisi var mıdır? Xbox genelde zam yapmıyor ondan dolayı soruyorum. Series X için nakit biriktiriyorum da oyunlari şimdiden almanın faydasını görür müyüm acaba?

Görürsün. Al dursun. Bir zararı olmaz.

Hocam ben garanti veremem bu duruma. Ama gördüğüm kadarıyla sadece tek tük oyunlar zamlandı genel anlamda. Ve ben sürekli takip ediyorum. Tek bir toplu zam gördüm, o da Call of Duty oyunlarında oldu. Onda bile bazıları hâlâ ucuz, mesela Vanguard, 3, 2 gibi. Xbox kalkıp da bütün oyunlara toplu zam yapmaz diye düşünüyorum. Takip ettiğim kadarıyla böyle. Ama hiçbir şirkete güven olmaz. Ucuz bulduğunuzda stoklayın.

Bunları almaya karar verdim öneriler için teşekkürler.

Bunu al. O baktığın eski bir NFS. Bu iki sonraki ve full DLC'li.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…