Hocam tek bir oyun mu yoksa düşük fiyatlı bir sürü oyun önerisi mi istersiniz?500 TL bütçem var biraz oyun almak istiyorum oyun önerebilir misiniz?
Üstte attığım listeden seç beğen al.500 TL bütçem var biraz oyun almak istiyorum oyun önerebilir misiniz?
Hocam Metal Gear Solid V kesin alın. METAL GEAR SOLID V: THE DEFINITIVE EXPERIENCE ürününü satın al | Xbox500 TL bütçem var biraz oyun almak istiyorum oyun önerebilir misiniz?
Hocam tek bir oyun mu yoksa düşük fiyatlı bir sürü oyun önerisi mi istersiniz?
Üstte attığım listeden seç beğen al.
Hocam Metal Gear Solid V kesin alın. METAL GEAR SOLID V: THE DEFINITIVE EXPERIENCE ürününü satın al | Xbox
Metro Exodus Gold alın. Metro Exodus Gold Edition ürününü satın al | Xbox
Bunların fiyatları gayet güzel. Ama bunlar konsol için, yanlış olmasın sonra. Konsolunuz yoksa almayın. @Smmmhunter'ın attığı oyunlar da gayet güzel ve ucuz fiyatlı. Onlara da bakın, 1-2 sayfa geride.
1'den fazla olursa daha iyi olur.
Bakacağım teşekkürler.
Konsolum şu anlık yok 2-3 aya almayı planlıyorum PC'den oynayacağım.
Görürsün. Al dursun. Bir zararı olmaz.Skyrim kesinlikle oynamalısınız hocam
@alasakarama Hocam sizce bu oyun fiyatlarının, örneğin diğer kara cumada da aynı kalmasının garantisi var mıdır? Xbox genelde zam yapmıyor ondan dolayı soruyorum. Series X için nakit biriktiriyorum da oyunlari şimdiden almanın faydasını görür müyüm acaba?
Hocam ben garanti veremem bu duruma. Ama gördüğüm kadarıyla sadece tek tük oyunlar zamlandı genel anlamda. Ve ben sürekli takip ediyorum. Tek bir toplu zam gördüm, o da Call of Duty oyunlarında oldu. Onda bile bazıları hâlâ ucuz, mesela Vanguard, 3, 2 gibi. Xbox kalkıp da bütün oyunlara toplu zam yapmaz diye düşünüyorum. Takip ettiğim kadarıyla böyle. Ama hiçbir şirkete güven olmaz. Ucuz bulduğunuzda stoklayın.Skyrim kesinlikle oynamalısınız hocam
@alasakarama Hocam sizce bu oyun fiyatlarının, örneğin diğer kara cumada da aynı kalmasının garantisi var mıdır? Xbox genelde zam yapmıyor ondan dolayı soruyorum. Series X için nakit biriktiriyorum da oyunlari şimdiden almanın faydasını görür müyüm acaba?
Bunu al. O baktığın eski bir NFS. Bu iki sonraki ve full DLC'li.Assassin's Creed® III Remastered ürününü satın al | Xbox
Assassin's Creed® III Remastered ingår utan extra kostnad i Assassin's Creed® Odyssey Season Pass. Amerikan Devrimi'ni yeniden yaşayın ya da ilk defa Assassin Creed® III Remastered'de, gelişmiş grafikler ve geliştirilmiş oyun mekaniği ile deneyimleyin. Ayrıca, Assassin Creed Liberation...www.xbox.com
Assassin’s Creed® Rogue Remastered ürününü satın al | Xbox
Assassin's Creed® hikayesinin yeni nesil platformlar için yenilenen en karanlık bölümünü tecrübe edin. Fransız ve Kızılderili savaşları sırasında bir Suikastçi olan Shay rolüne bürünün ve onu Kardeşliğe ihanet etme noktasına taşıyan korkunç olaylara şahit olun.www.xbox.com
Far Cry® 5 Gold Edition + Far Cry® New Dawn Deluxe Edition Paketi ürününü satın al | Xbox
Far Cry® 5 Gold Edition ve Far Cry® New Dawn Deluxe Edition'ı içeren bu paket ile Hope County'yi savun!www.xbox.com
Battlefield™ 2042 Xbox One ürününü satın al | Xbox
Battlefield™ 2042, serinin ikonik topyekün savaşına geri dönüşün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur.www.xbox.com
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ürününü satın al | Xbox
200'den fazla Yılın Oyunu ödülünün sahibi olan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, destansı bir hikâyeye çarpıcı detaylarıyla hayat veriyor. Special Edition, çok olumlu eleştiriler alan oyunu yeniden düzenlenen sanatsal içerik ve efektler, volumetrik huzmeler, dinamik alan derinliği...www.xbox.com
Need for Speed™ ürününü satın al | Xbox
Hız, Stil, Yapım, Ekip ve Kanun Kaçağı gibi Beş Farklı Oynanışı olan Need for Speed™ ile araç kültürünün bir simgesi olun. Gece can bulan açık dünyada özgün araba özelleştirmeleriyle stilinizi yansıtın, Magnus Walker ve Ken Block gibi efsanelerin olduğu hikayenin içine girin. Need for Speed...www.xbox.com
Bunları almaya karar verdim öneriler için teşekkürler.