Kara harp okulu astsubaylık için MSÜ'de kaç net yapılmalı?

Görevleri hakkında bilgim yok TYT 500k baraj sıralaması var diye biliyorum kaç puana tekabül ediyor bilmiyorum ekstradan matematik geometri gibi bir sınav yok ki.

Görevleri hakkında bilgim yok TYT 500k baraj sıralaması var diye biliyorum kaç puana tekabül ediyor bilmiyorum ekstradan matematik geometri gibi bir sınav yok ki.

O herhalde subaylıktan astsubaylığa geçmek için giriyor dediğim tanıdık subay.

Jandarma astsubaylık MSÜ'den oluyor diye biliyorum fakat MSÜ TYT AYT hepsine girdim, ama TYT AYT ortalamam güzel geldi diyelim ben MSÜ okumayacağım normal üniversiteye gideceğim diye bir şey yok mu?
Hocam gidebilirsin ama kesin kayıt için arandıktan sonra vazgeçemezsin. İkisine de aynı anda tercih yaparsın, normal üniversitedeki kaydını dondurursun; baktın yapamıyosun paranı öder ayrılır, kaydını açtırıp devam edersin.

knk evet jandarma milli savunma bakanlığına bağlı kurumlara göre çok rahat msü girmene gerek yok jandarma için. jandarma subaylığı için jsga gideceksin. astsubaylık içinde içişleri bakanlığına bağlı bölümler jandarma oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…