volter190 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Evet arkadaşlar başlıktaki soru için cevapları alabilir miyim?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 1 Mayıs 2022 #2 İstersen subay istersen de okuduğun bölüme göre iş bulabilirsin. Örneğin tarih için öğretmenlik ya da akademisyenlik gibi.
İstersen subay istersen de okuduğun bölüme göre iş bulabilirsin. Örneğin tarih için öğretmenlik ya da akademisyenlik gibi.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 1 Mayıs 2022 #3 Gerçek bir Waifu dedi: İstersen subay istersen de okuduğun bölüme göre iş bulabilirsin. Örneğin tarih için öğretmenlik ya da akademisyenlik gibi. Genişletmek için tıkla... Peki 15 Temmuz yüzünden Atılanlar hangi Rütbe olabiliyorlar? Muharebe ve istihbarat okuyan biri hangi işi?
Gerçek bir Waifu dedi: İstersen subay istersen de okuduğun bölüme göre iş bulabilirsin. Örneğin tarih için öğretmenlik ya da akademisyenlik gibi. Genişletmek için tıkla... Peki 15 Temmuz yüzünden Atılanlar hangi Rütbe olabiliyorlar? Muharebe ve istihbarat okuyan biri hangi işi?
volter190 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 Gerçek bir Waifu dedi: İstersen subay istersen de okuduğun bölüme göre iş bulabilirsin. Örneğin tarih için öğretmenlik ya da akademisyenlik gibi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kankam ben vatan için mermi yemek-atmak istiyorum biraz ondan sordum
Gerçek bir Waifu dedi: İstersen subay istersen de okuduğun bölüme göre iş bulabilirsin. Örneğin tarih için öğretmenlik ya da akademisyenlik gibi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kankam ben vatan için mermi yemek-atmak istiyorum biraz ondan sordum
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 543 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #5 Alfa Prime dedi: Peki 15 Temmuz yüzünden Atılanlar hangi Rütbe olabiliyorlar? Muharebe ve istihbarat okuyan biri hangi işi? Genişletmek için tıkla... Muharebe ve istihbarat bir bölüm değil, branş.
Alfa Prime dedi: Peki 15 Temmuz yüzünden Atılanlar hangi Rütbe olabiliyorlar? Muharebe ve istihbarat okuyan biri hangi işi? Genişletmek için tıkla... Muharebe ve istihbarat bir bölüm değil, branş.