Dövme ile giriş te yasak galiba değil mi? Tam bilmiyorum öğrenmek için yazıyorum.
- ÖSYM tarafından yapılan MSÜ sınavına katılmak ve 2’inci seçim aşamasına katılabilecek taban puanı almak.
- Yaş, boy ve kilo endeksinde belirtilen şartlara uygun olmak.
- Fiziki Yeterlilik Sınavında başarılı olmak.
- Mülakat sınavında başarılı olmak.
- YKS Eşit Ağırlık ve YKS Sayısal puan türlerinden yüksek puan almış olmak.
- MSÜ nihai başarı puanı şu şekilde hesaplanmaktadır: YKS puanı + Fiziki Yeterlilik Sınavı puanı + Mülakat Sınavı puanı üzerinden yapılmaktadır.
Merhaba hocam, benim kolumdaki dövmeden dolayı Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığında albay habercisi yapmadılar. Pes etmedim uzman çavuş mülakatlarına katıldım her şeyi geçtim 37 tane barfix çekerek o dönemin derecesini yaptım ama nafile. Dövmenin yeri eğer yazlık gömlek giydiğinde gözüküyorsa eleniyorsun ve tabii sicil de önemli. Benim bir çok siyasi davam vardı oradan da patladım biraz.Dövme ile giriş te yasak galiba değil mi? Tam bilmiyorum öğrenmek için yazıyorum.
Benim sol kolumda dirsekten bileğe kadar uzanan dövme var girmek istesem bile giremem galiba.Merhaba hocam, benim kolumdaki dövmeden dolayı Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığında albay habercisi yapmadılar. Pes etmedim uzman çavuş mülakatlarına katıldım her şeyi geçtim 37 tane barfix çekerek o dönemin derecesini yaptım ama nafile. Dövmenin yeri eğer yazlık gömlek giydiğinde gözüküyorsa eleniyorsun ve tabii sicil de önemli. Benim bir çok siyasi davam vardı oradan da patladım biraz.
Maalesef hocam üzgünüm.Benim sol kolumda dirsekten bileğe kadar uzanan dövme var girmek istesem bile giremem galiba.Yetenek sınavı problem olmaz fakat yazlık gömlekte kabak gibi görünüyor.
Şu anlık öyle bir hedefim yoktu zaten bilgilenmiş oldum. O kadar disiplinli bir insan değilim benMaalesef hocam üzgünüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.