Kara Kitap kaç yaş için uygun?

McSoren

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Orhan Pamuk, Kara Kitap kac yas icin ve ne tur unsurlar barindiriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir gün, karısı Rüya'nın arkasında küçük bir not bırakarak onu terk ettiğini öğrenir. Şehirde dolaşıp nerede olabileceğine dair ipuçlarını aramaya başlar. Karısının, Milliyet Gazetesi'nde bir köşe yazarı olan kardeşi Celâl'le olduğundan şüphelenir ve arkasından Celâl'in de kayıp olduğunu öğrenir.

Bir gün, karısı Rüya'nın arkasında küçük bir not bırakarak onu terk ettiğini öğrenir. Şehirde dolaşıp nerede olabileceğine dair ipuçlarını aramaya başlar. Karısının, Milliyet Gazetesi'nde bir köşe yazarı olan kardeşi Celâl'le olduğundan şüphelenir ve arkasından Celâl'in de kayıp olduğunu öğrenir.

14 yas uygun mudur?

Polisiye değil mi?

Uygundur hocam okuyabilirsiniz.

14 yas uygun mudur?

Polisiye değil mi?
Evet Polisiye. Kara Kitap, polisiye roman türünde olsa da katili arayan bir dedektif anlatısından ayrılan ve katili bulmanın gittikçe önem kaybettiği bir metindir. Çünkü Galip'in yolculuğu sonunda bulduğu şey, kayıp karısı Rüya'dan çok yazma edimidir.

Uygundur hocam okuyabilirsiniz.

Evet Polisiye. Kara Kitap, polisiye roman türünde olsa da katili arayan bir dedektif anlatısından ayrılan ve katili bulmanın gittikçe önem kaybettiği bir metindir. Çünkü Galip'in yolculuğu sonunda bulduğu şey, kayıp karısı Rüya'dan çok yazma edimidir.
Tamamdır sağolun.

14 yaşa pek önermezdim ben açıkçası. İşlediği konular yetişkinler için. Bunu 14 yaşa öneren, Masumiyet Müzesi'ni de önerir yanlış bir şekilde. Ayrıca kitapta gereksiz yere uzun uzun cümleler var. Kısacası, 14 yaşa uygun bir kitap değil.

Not: Kitap, polisiye türünde de değil, hatırladığım kadarıyla.

Ekleme: 17-18 yaş için uygun bana göre.

Son düzenleme:
14 yaş için kesinlikle uygun değil. Uygun diyen arkadaş neye göre uygun diyor acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı