Kara Listenizde Kaç Kişi Var?

Kimse yok çünkü bilmiyordum
Bu mesaj sağ olsun artık biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
@The Man From E.A.R.T.H., hayır siz yoksunuz. Genelde körü körüne savunanları ekliyorum.
Oh şükür
Sizi zaten iyi biliyorum da yine de emin olamadım, forumdaki bilindik üyelerden olup da sırf onlara doğrudan haklısınız demediğim için beni "yandaş çomar" ilan eden bazıları olmuştu.

Ben varmıyım listede?
Neden listede olup olmadığını merak ediyorsun ki? Eğer birisi beni göz ardı ettiyse fikirlerimi umursamıyordur ki ben, benim fikirlerimi umursamayan birisine aynı şekilde karşılık veririm.

3 tane bağnaz var. Onlara primat demeyi tercih ediyorum.

@The Man From E.A.R.T.H., yanlış anlaşılma olmasın. "A" ya da "B" partisini tutabilirsiniz, orası beni ilgilendirmez. Ancak körü körüne savunanlardan nefret ediyorum, hangi olay olursa olsun. Adamın savunması için mantıklı bir sebebi yok, gelmiş benimle müzakereye giriyor. Mükemmeliyetçi bir insanım, tartışmak için bir sebebim varsa tartışmaya girerim. Yoksa girmem, herkesin de öyle olması gerekir, körü körüne bir şeyi savunmak bana göre tamamen aptallıktır.

Neden listede olup olmadığını merak ediyorsun ki? Eğer birisi beni göz ardı ettiyse fikirlerimi umursamıyordur ki ben, benim fikirlerimi umursamayan birisine aynı şekilde karşılık veririm.
Liste geneli çocuklardan oluşuyor dediği için merak ettim bende büyük sayılmam çünkü.

@Strider0628, kesinlikle. İnsanın bir şeyi savunması için bir sebebi olmalı. Bana göre körü körüne savunmak aptallık çünkü insan bir şeyi körü körüne savunuyorsa kendi aklına hakaret ediyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…