R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ağustos 2018 #11 "Göz ardı ettiğiniz herhangi bir üye bulunmamaktadır."
Octagon Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 664 29 Ağustos 2018 #12 Birinin kara listesinde olup olmadığımı öğrenmenin yolu var mı? Benim kara listemde kimse yok. Çünkü bu özelliği ilk kez duyuyorum.
Birinin kara listesinde olup olmadığımı öğrenmenin yolu var mı? Benim kara listemde kimse yok. Çünkü bu özelliği ilk kez duyuyorum.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #13 Kimse yok, sıfır.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.688 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Ağustos 2018 #14 2 kişi var. 24099 dedi: Aşırı bir şekilde nefret söylemi, isyana teşvik gibi şeylerde bulunanları kara listeme ekliyorum. Zaten 1 kişi bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Bu ben miyim ?
2 kişi var. 24099 dedi: Aşırı bir şekilde nefret söylemi, isyana teşvik gibi şeylerde bulunanları kara listeme ekliyorum. Zaten 1 kişi bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Bu ben miyim ?
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 29 Ağustos 2018 #15 Bir kişi var. Rehberimde ise 10 kişi var. Kafam rahat. Block butonunu kullanarak kin duygumu tatmin ediyorum.
Bir kişi var. Rehberimde ise 10 kişi var. Kafam rahat. Block butonunu kullanarak kin duygumu tatmin ediyorum.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 29 Ağustos 2018 #16 FalconPolat dedi: Bu ben miyim ? Genişletmek için tıkla... Sen değilsin. Ben bu mesajını görüp cevap veriyorsam sen değilsindir zaten
FalconPolat dedi: Bu ben miyim ? Genişletmek için tıkla... Sen değilsin. Ben bu mesajını görüp cevap veriyorsam sen değilsindir zaten
W Wero Ziyaretçi 29 Ağustos 2018 #17 1 kişi var. O kişi de kendini biliyordur zaten. İnsana eziyet etmekten başka bir şey yapmayınca blokladım gitti. @Tactics LFT , içimdeki ses bunlardan birisi benim diyor Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2018
1 kişi var. O kişi de kendini biliyordur zaten. İnsana eziyet etmekten başka bir şey yapmayınca blokladım gitti. @Tactics LFT , içimdeki ses bunlardan birisi benim diyor
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #18 ''Göz ardı ettiğiniz herhangi bir üye bulunmamaktadır.'' İletişim önemli, zaten sınırı aşan kişiler için yaptırımlar var. Konuşmak, tartışmak keyifli şeyler...
''Göz ardı ettiğiniz herhangi bir üye bulunmamaktadır.'' İletişim önemli, zaten sınırı aşan kişiler için yaptırımlar var. Konuşmak, tartışmak keyifli şeyler...
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Ağustos 2018 #19 Silinen üye dedi: 1 kişi var. O kişi de kendini biliyordur zaten. İnsana eziyet etmekten başka bir şey yapmayınca blokladım gitti. @Tactics LFT , içimdeki ses bunlardan birisi benim diyor Genişletmek için tıkla... Hayır siz onlardan biri değilsiniz.
Silinen üye dedi: 1 kişi var. O kişi de kendini biliyordur zaten. İnsana eziyet etmekten başka bir şey yapmayınca blokladım gitti. @Tactics LFT , içimdeki ses bunlardan birisi benim diyor Genişletmek için tıkla... Hayır siz onlardan biri değilsiniz.
W Wero Ziyaretçi 29 Ağustos 2018 #20 Hielaph dedi: Hayır siz onlardan biri değilsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi bari, sevinmedim desem yalan olur
Hielaph dedi: Hayır siz onlardan biri değilsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi bari, sevinmedim desem yalan olur