Karabasan mı gördüm?

Karabasan bir varlık değil uyku felçi denen bir halüsinasyondur herkesde olabilir, korkulacak birşey yok.

Hocam benim bildiğim kadarıyla beyin ile vücut aynı anda uynamadığında beynin kendi kendine uydurduğu bir halisünasyondur daha detaylı bilgi için Evrim Ağacı'nın karabasan hakkındaki videosunu izleyebilirsiniz.

Aynı Kabus'u tekrar görmedim.

Konuyu ciddiye almayıp alay edenleri kınıyorum.

Dostum gördüğün varlık boyu uzun muydu?

Kuzenimde yaşamış Allah diyerek kurtulmuş ben ağzıma gelen tüm küfürleri söyledim bir şey olur mu?
Bir şey olmaz ben defalarca uyku felcini yaşadım hatta say desen sayamam bile. Genelde uyku bozukluğundan dolayı oluyor zihnin bedeninden önce uyanıyor ve bilinç altında korkunç şeyler görüyorsun ve bu seni uyanmaya itiyor. Tekrar aynı durumu yaşarsan kımıldama gözünü kapat geçtiği zaman anlıyorsun zaten. Eğer olur da benim ne gibi şeyler gördüğümü merak edersen söyle anlatayım

Hocam defalarca geçirmeniz normal değildir bir doktora gidin ben gideceğim, ben ilk defa gördüm babamdan genetik kalp rahatsızlığım var pat diye gitmeyelim

Hocam defalarca geçirmeniz normal değildir bir doktora gidin ben gideceğim, ben ilk defa gördüm babamdan genetik kalp rahatsızlığım var pat diye gitmeyelim
Uyku düzenim düzensiz olduğu için normal. İlk deneyim her zaman korkutucu olur bende hatırlıyorum ilk seferi, bir an gidiciyim sanmıştım ama zamanla alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…