Karabük Üniversitesi nasıl bir yer?

maklube

Hectopat
Daha fazla  
Ek tercihte Karabük Üniversitesi İngilizce bilgisayar müh. Dikkatimi çekti ama aklıma malum olaylar geldi. Birkaç hafta önce birisi sosyal medyada bu konunun şişirme olduğunu ve anlık olarak arkadaşının Karabük'te okuduğunu yazmıştı. Yine de birkaç kişiden daha duymak istedim. Karabük'te yaşayan veya okuyan birileri açıklık getirebilir mi? Bölümün muadilleri 150k iken bu bölümü değerlendirmeyip belki de 2 3 yıl sonra unutulcak bir olay için gitmemek hata olur mu?

O olayın kolay kolay unutulacağını sanmam ve tercih edilmeme sebebi de belli. Son olaylardan sonra o üniversitenin prestiji düştü iyice.

Ek tercihte Karabük Üniversitesi İngilizce bilgisayar müh. Dikkatimi çekti ama aklıma malum olaylar geldi. Birkaç hafta önce birisi sosyal medyada bu konunun şişirme olduğunu ve anlık olarak arkadaşının Karabük'te okuduğunu yazmıştı. Yine de birkaç kişiden daha duymak istedim. Karabük'te yaşayan veya okuyan birileri açıklık getirebilir mi? Bölümün muadilleri 150k iken bu bölümü değerlendirmeyip belki de 2 3 yıl sonra unutulcak bir olay için gitmemek hata olur mu?
O üniversiteye gitmek yürek ister.

Türkiye'de sistematik ırkçılık var elbette şişirmedir shitpostçulara malzeme olur insanların da bilinçaltına böyle yerleşir işte. Ayrıca İstanbul gibi bir şehirde bu gibi olaylar da aşırı normal oraya giden bir öğrenci kendisini bu tip durumlardan korumasını biliyorsa bir şey olmaz dünyanın her yerinde olacağı gibi. Gitmek istiyorsan git.

Okulun adı sadece malum olaylardan çıkmadı. Eğitim kadrosu da yabancı uyruklu kişilerden oluşuyor.

Bence adı çıktığı için tercih etmeden önce 2-3 kez düşünülmeli.

Karabük'te yaşayan bir arkadaş yok mu? Bilgisi kurtarabilir bu dertten. Diğer arkadaşların dedikleri de değerli fakat olayları 1. gözden öğrenmek önemli benim için çünkü yazmaz isem muhtemelen mezuna kalacağım 1 sene daha uğraşmak istemiyorum bu sınav stresi ile 2 ucu b*klu deynek.

Türkiye'de sistematik ırkçılık var elbette şişirmedir shitpostçulara malzeme olur insanların da bilinçaltına böyle yerleşir işte. Ayrıca İstanbul gibi bir şehirde bu gibi olaylar da aşırı normal oraya giden bir öğrenci kendisini bu tip durumlardan korumasını biliyorsa bir şey olmaz dünyanın her yerinde olacağı gibi. Gitmek istiyorsan git.
Sistematik ırkçılık kesinlikle doğru. Ülkemizde her konuda sistematik olarak nefret tohumları ekiliyor. Ben de bu ırkçılığa ne kadar karşı olsam da boşuna adın çıkacağına canın çıksın demiyorlar. Üzgünüm, bence son tercih olmalı.

@maklube Mezuna kalmak rezalet bir durum. Eğer çalışamam diyorsanız bence gidilir. Zaten son tercih olsun demiştim. Son tercihiniz olduğu için başka çare yok.

Son düzenleme:
Karabük'te yaşayan bir arkadaş yok mu? Bilgisi kurtarabilir bu dertten. Diğer arkadaşların dedikleri de değerli fakat olayları 1. gözden öğrenmek önemli benim için çünkü yazmaz isem muhtemelen mezuna kalacağım 1 sene daha uğraşmak istemiyorum bu sınav stresi ile 2 ucu b*klu deynek.
Benim dediğimi lütfen düşün. İstanbul'da da aynı olaylar dönüyor çok sıradan olduğundan medyaya yansımıyor.
Kaldı ki günümüzde bu tür şeyler gayet olabilir. Bir ilişkiden AIDS kapabilirsin, gelen mülteciler seks işçiliği yapabilir. Bence haber değeri yok. 21. yüzyıl sorunları bunlar da.

Bu üniversiteye gitmek istiyorsan git.

Zenci seviyorsanız gidilir. Ayrıca gidilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı