Karabük Üniversitesi'nde okunur mu?

erkds12345

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Karabük Üniversitesi oyun geliştirme ve programlama bölümünü kazandım. Üniversitenin adı kötü şeylerle çıkmasına rağmen gidip okumak istiyorum sadece diplomamı alma kafasında da bakmıyorum, oyun oynamayı çok seviyorum bölüm de bununla ilgili olduğu için bu konularla haşır neşir olmayı seveceğimi düşünüyorum. Okurken kutuphanede kendimi de geliştirmek istiyorum bunlar: Diğer yazılım dilleri ya da bölümüm ve hayatım için kullanabilecegim avantajlari da olabilir orada kendime kazandirmak istiyorum. Ben orada kendimi bu konuda yetkin birisi yapmak isteyen kişiyim kim kime sokmuş gerçekten umurumda da değil. Bölümü okuyanlar ya da okuldan mezun/okuyan kişiler de cevaplarsa çok memnun kalırım. Toxiclik yapmayın toxicliginizi TikTok'ya da Instagram'dan yapabilirsiniz hiç dinleyecek okuyacak kafada değilim sadece ciddi ve düzgün yorumlar yazın şimdiden herkese teşekkürler. Herkese iyi sosyaller.

Merhaba arkadaşlar Karabük Üniversitesi oyun geliştirme ve programlama bölümünü kazandım. Üniversitenin adı kötü şeylerle çıkmasına rağmen gidip okumak istiyorum sadece diplomamı alma kafasında da bakmıyorum, oyun oynamayı çok seviyorum bölüm de bununla ilgili olduğu için bu konularla haşır neşir olmayı seveceğimi düşünüyorum. Okurken kutuphanede kendimi de geliştirmek istiyorum bunlar: Diğer yazılım dilleri ya da bölümüm ve hayatım için kullanabilecegim avantajlari da olabilir orada kendime kazandirmak istiyorum. Ben orada kendimi bu konuda yetkin birisi yapmak isteyen kişiyim kim kime sokmuş gerçekten umurumda da değil. Bölümü okuyanlar ya da okuldan mezun/okuyan kişiler de cevaplarsa çok memnun kalırım. Toxiclik yapmayın toxicliginizi TikTok'ya da Instagram'dan yapabilirsiniz hiç dinleyecek okuyacak kafada değilim sadece ciddi ve düzgün yorumlar yazın şimdiden herkese teşekkürler. Herkese iyi sosyaller.

Ya öyle çok ortama düşkün değilden 3-4 arkadaş bulup ful okey 101 oluyor ortam çok dikkate alma ama sanırım yurtta kalırsan biraz sıkıntı olabilir onu bilemiyorum.

Bir arkadaşım 2 sene önce aynı üniversitenin bilgisayar müh bölümüne girdi. Milyon kere dalgasını geçtik ama gördüğüm kadarıyla çocuğun eğitim hayatı güzel. Ortamcı olmayıp sakin stabil bir çevren olursa rahat okunabilir aslında, hem ilgi duyduğun şeylerde de geliştirirsin kendini.

Kendim okumadım fakat yakın çevremde olduğu için biliyorum nasıl bir yer olduğunu ve eğitim sistemini. Öncelikle eğitim konusunda fena sayılmaz ama kendini geliştirmenle zaten fark yaratırsın. İl olarak bakarsak çok bir olayı yok.

Ya öyle çok ortama düşkün değilden 3-4 arkadaş bulup ful okey 101 oluyor ortam çok dikkate alma ama sanırım yurtta kalırsan biraz sıkıntı olabilir onu bilemiyorum.
Okey 101 oynamayı bilmiyorum umrumda da değil ortamım da yok sadece ben varım ve şahsen tek istediğim kendimi geliştirmek

Okey 101 oynamayı bilmiyorum umurumda da değil ortamım da yok sadece ben varım ve şahsen tek istediğim kendimi geliştirmek.

Kendinizi Udemy vb. kurslarla destekleyerek daha ileri düzeye taşıyabilirsiniz hatta Google gibi firmalar etkinlikler yapıyor onları kaçırmamaya bakın size ileride fazlasıyla faydası olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı