Karaciğer Uzmanı Prof. Dr. Engin Ar

Sevmemen bence iyi yapabilene denk gelmemiş olmana bağlı :) Yapabilen için lokum kıvamındadır. Bu yüzden çoğu kişi beğenmez.
Dünyada en iyi yapan yapsın yine yemem. Pişmemiş hali, pişmemiş halinin kokusu, pişmiş hali, pişmiş halinin kokusu hiçbirinden hoşlaşmıyorum.* :)

*Bu arada bahçemizde yetiştiriyoruz, evde pişirilen de eminim ki iyidir.

Dünyada en iyi yapan yapsın yine yemem. Pişmemiş hali, pişmemiş halinin kokusu, pişmiş hali, pişmiş halinin kokusu hiçbirinden hoşlaşmıyorum. :)
Koku olmuyor işte bilen yaparsa :) Hala denk gelmemişsin demek ki. Bir tek o değil yararlı olan zaten bir sürü var onlardan yersin artık.

Koku olmuyor işte bilen yaparsa :) Hala denk gelmemişsin demek ki. Bir tek o değil yararlı olan zaten bir sürü var onlardan yersin artık.
Ön yargılısın. :) Gerçi ben de ön yargılıyım pişmişini koklamadım bile, benden uzak olsun istediğim bir sebze. Dediğim gibi hoşlaşmıyorum isterse sana göre dünyanın en iyi yemeği olsun. Bu benim enginar hakkındaki düşüncemi değiştirmez. :) (+Pırasa)

? Nasıl ön yargı, ben yiyorum. Yemeyen kişiye ön yargılı denir, yemeden nasıl olursa olsun yiyemem diyorsun :D
Ön yargı pişirmeyi bilme bilmeme mevzusunda. :D Pırasa ve enginar yemeye sıcak bakmıyorum, açlıktan ölecek olsam yerim, onun dışında eksikliğini hissetmiyorum. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı