Arkadaşlar biliyorum çok saçma gelecek bazı arkadaşlar için bu yüzden din ve bilimin bir arada olduğu bir bölüm olmadığından dolayı konuyu buraya açtım. Maksat arkadaşlarla bu meseleyi düşünmek.
Önce Kur'an'da bahsedilen karadelikle örtüşen ayetlere bakalım;
"Sana, Saatin(Kıyamet'in) ne zaman demir atacağını(geleceğini) soruyorlar. De ki: "Onun ilmi, ancak Rabb'imin yanındadır. Onun vaktini, Allah'tan başkası ifşa etmez.'Gökler-Arz'(Evrenler), ağırlaştı('kritik kütle'ye yaklaştı). Saat(Kıyamet), size ansızın gelir." Sanki sen, (Kıyamet'in vaktinden) haberdarmışsın gibi, sana soruyorlar. De ki: "Onun ilmi, ancak Allah'ın yanındadır, insanların çoğu bilmezler."
[ARAF (7)/187]
O (Kıyamet) günü Biz, 'Göğü', kitabın sahifelerini dürüp-büker gibi, bükeriz. ('Büyük Patlama'yla) ilk önce yaratmaya başladığımız gibi, yine onu, (hiper karadelik tekilliğinde), iade ederiz. Bu, Bizim üzerimize bir vaattir. Elbette Biz, bunu yapacak olanlarız.
[ENBİYA (21)/104]
Göğe ve 'Tarık'a (burgulu yola) andolsun!
Nedir 'Tarık' bilir misin?
'Delik yıldız'dır (karadelik)!
[TARIK (86)/1-3]
Parantez içi bahsedilen şeyle alakalı olabilir. Parantez içi benzetme alıntıdır. Diğer bütün bölümler Kur'an'dan alınmıştır.
Şimdi arkadaşlar benim bu karadelikler hakkında bilgim sınırlı. Acaba kıyametle bir bağlantısı olabilir mi bu karadeliklerin?
Karadelik bildiğiniz gibi evrenin sonu, her şeyi yutan ışığı bile yutan bir şey olarak bahsediliyor.
Acaba diyorum kıyamet günü dünya tümüyle karadeliğin içine girip oradan diğer dünya olan öteki dünyaya geçecek olabilir mi?
Karadelik paralel evrene bir geçiş kapısı olabilir mi?
Paralel evren acaba öteki dünya olabilir mi?
Öteki dünya olarak bahsettiğim, Kur'an'da bahsedilen ahirden sonra gideceğimiz yer olabilir mi, cennet ve cehennem olarak bahsedilen yer?
Tartışmamızı lütfen herhangi bir inanca hakaret ve saygısızlık yapmadan yapalım. Ben bu konuyu çok merak ediyorum sizlerin görüşlerini de merak ediyorum.