Karadeniz turu nasıl yapılmalı?

İş yerinden 1 hafta izne çıkıp gezmek istiyorum. Kendi aracım var ama turda kafa daha rahat olur gibi geliyor çünkü nereye gidiceğimi bilmeme durumu ve daha pahalıya gelme durumu var, turda ise hangi acente seçeceğimi bilmiyorum hangi yolu izlemeliyim?

Hocam yakın zamanda Karadeniz turu yaptım ve gayet de hem halkından hem de manzaralarından memnun kaldım. Ben öncelikle yayla yollarından Uzungöl'e geçtim ardından Trabzon'a Trabzon'dan Rize'ye geçtim. (Uzungöle Trabzon'dan da geçebilirsiniz ancak çoğu güzel manzarayı kaçırabilirsiniz.) Rize'de bir gün kaldıktan sonra kimlik ile geçilebilen Gürcistan'a bir gün girip çıkış yapıp içeride turladım ve ordan da memnun kaldım. (Gürcistan için kimliğinizde fotoğrafınız gerekiyor) Gürcistan sonra geri Rize'ye geçip dinlendikten sonra Trabzon yolundan geri evime doğru yol aldım

Ben geçen ay Rize'de Huser & Pokot yaylası turuna katıldım. Zirvelerde olmak çok güzeldi. Doğayla içiçesin. Tek problem Huser yaylasına çıkarken incecik bir patika yol ve yol kenarı uçurum. Bir noktadan sonra bulut denizi olduğu için rahatlıyosun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı