Sandalphon Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, karakterim bu şekilde gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Mount & Blade II Bannerlord_2021.05.12-17.52_1.png 3,9 MB · Görüntüleme: 216 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2021
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Oyun dosyalarında bozukluk var gibi görünüyor. Dosyaları doğrulamak işe yarayabilir.
Bilal58 Femtopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 55 Yer Sivas, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2021 #3 Aynısı bende de yaşandı hem de bende konu açtım sorunu bulamadım ben ama kendi kendiliğine düzeldi galiba açıp kapatınca oldu onu dener misiniz?
Aynısı bende de yaşandı hem de bende konu açtım sorunu bulamadım ben ama kendi kendiliğine düzeldi galiba açıp kapatınca oldu onu dener misiniz?
Caner DALKILIÇ Megapat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 435 Çözümler 1 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Teknisyeni/Bilgisayar Uzmanı 16 Mayıs 2021 #4 Aynısı bende de oldu. Çözüm buldun mu? Sandalphon dedi: Merhabalar, karakterim bu şekilde gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba çözümü buldum. "battanian highwarlord eldivenleri veya adı her neyse ona bağlı. Onu donatmak, erkek karakterlerde bu hataya neden oluyor. Dişileri etkilenmiyor. Eldivenleri çıkarın sorun kalmıyor. Son düzenleme: 16 Mayıs 2021
Aynısı bende de oldu. Çözüm buldun mu? Sandalphon dedi: Merhabalar, karakterim bu şekilde gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba çözümü buldum. "battanian highwarlord eldivenleri veya adı her neyse ona bağlı. Onu donatmak, erkek karakterlerde bu hataya neden oluyor. Dişileri etkilenmiyor. Eldivenleri çıkarın sorun kalmıyor.