Gözlemee Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 burstappenn dedi: Süs amaçlı demiş... Genişletmek için tıkla... Gerçek olsa da dışarı falan çıkarmam yani evde durur sallamaya falanda kalkacağımıda düşünmüyorum.
burstappenn dedi: Süs amaçlı demiş... Genişletmek için tıkla... Gerçek olsa da dışarı falan çıkarmam yani evde durur sallamaya falanda kalkacağımıda düşünmüyorum.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 1 Mayıs 2021 #12 methz dedi: Videoları izlemedim de taşımak ne alaka? Süs amaçlı istiyor zaten, süs diye sokakta sallamayacak herhalde. Genişletmek için tıkla... Alamayacak demek...
methz dedi: Videoları izlemedim de taşımak ne alaka? Süs amaçlı istiyor zaten, süs diye sokakta sallamayacak herhalde. Genişletmek için tıkla... Alamayacak demek...
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #13 burstappenn dedi: Süs amaçlı demiş... Genişletmek için tıkla...