Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Gerçek karambit almak istiyorum ama sürekli oyuncaklar kaşıma çıkıyor. Nereden gerçek karambit alabilirim? Bilgisayarın yanına koymak istiyorum ve ekmek kesecek kadar keskin olmasını istiyorum.
Gerçek karambit almak istiyorum ama sürekli oyuncaklar kaşıma çıkıyor. Nereden gerçek karambit alabilirim? Bilgisayarın yanına koymak istiyorum ve ekmek kesecek kadar keskin olmasını istiyorum.
Jacck Sparrow Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #2 Bende çok baktım fakst doğru düzgün gerçek karambit bulamadım bulursanız banada haber edin
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 Bende bir ara aramıştım ama ülkemizde satışı yasak sanırım. Yurt dışından da getirtemiyorsun.
Jacck Sparrow Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #4 Neixtro dedi: Bende bir ara aramıştım ama ülkemizde satışı yasak sanırım. Yurt dışından da getirtemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Trendyoldan bi tane karambit gözüküyor ama ne kadar güvenilir bilmem
Neixtro dedi: Bende bir ara aramıştım ama ülkemizde satışı yasak sanırım. Yurt dışından da getirtemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Trendyoldan bi tane karambit gözüküyor ama ne kadar güvenilir bilmem