B Başar Bingöl Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 176 2 Mart 2021 #1 Selamlar 3 4 sene önce bir karambit almıştım internetten. Orijinal keskin fakat artık kullanmıyorum ve satmak istiyorum bunun satışı yasal mıdır?
Selamlar 3 4 sene önce bir karambit almıştım internetten. Orijinal keskin fakat artık kullanmıyorum ve satmak istiyorum bunun satışı yasal mıdır?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 2 Mart 2021 #2 Kesici delici alet olarak geçiyor, hakkında araştırma yaparken bu şekilde arat Google da gerekli bilgi vardır.
Kesici delici alet olarak geçiyor, hakkında araştırma yaparken bu şekilde arat Google da gerekli bilgi vardır.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 2 Mart 2021 #3 Koleksiyon ürünü diyerekten satarsan bir şey olmaz bence.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.271 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 Bırakın kalsın süs niyetine. Derseniz illaki satacağım iyice köreltin tanıdık birine iteleyin.
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 2 Mart 2021 #5 Başar Bingöl dedi: Selamlar 3 4 sene önce bir karambit almıştım internetten. Orijinal keskin fakat artık kullanmıyorum ve satmak istiyorum bunun satışı yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Ne fiyat düşünüyorsun?
Başar Bingöl dedi: Selamlar 3 4 sene önce bir karambit almıştım internetten. Orijinal keskin fakat artık kullanmıyorum ve satmak istiyorum bunun satışı yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Ne fiyat düşünüyorsun?
B Başar Bingöl Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 176 2 Mart 2021 #6 zuhntr dedi: Ne fiyat düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... 40 - 50 falan. Kunkka dedi: Koleksiyon ürünü diyerekten satarsan bir şey olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Shuichi Tatsuo dedi: Bırakın kalsın süs niyetine. Derseniz illaki satacağım iyice köreltin tanıdık birine iteleyin. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
zuhntr dedi: Ne fiyat düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... 40 - 50 falan. Kunkka dedi: Koleksiyon ürünü diyerekten satarsan bir şey olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Shuichi Tatsuo dedi: Bırakın kalsın süs niyetine. Derseniz illaki satacağım iyice köreltin tanıdık birine iteleyin. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.