emirinhooo Zeptopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #11 Sakuya Izayoi dedi: Göz alışmaya çalıştığı için bu oluyor diye biliyorum. Ne kadar sürüyor bu durum? Genişletmek için tıkla... Yani hep yaşıyorum. Bugün özele gittim retina yırtığı dendi körlüğe kadar gidiyormuş yaşayanlar mutlaka bir özele baktırsın. Son düzenleme: 10 Mart 2025
Sakuya Izayoi dedi: Göz alışmaya çalıştığı için bu oluyor diye biliyorum. Ne kadar sürüyor bu durum? Genişletmek için tıkla... Yani hep yaşıyorum. Bugün özele gittim retina yırtığı dendi körlüğe kadar gidiyormuş yaşayanlar mutlaka bir özele baktırsın.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.626 Makaleler 5 Çözümler 275 10 Mart 2025 #12 @emirinhooo Tedavisi var değil mi efendim?
emirinhooo Zeptopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #13 Sakuya Izayoi dedi: @emirinhooo tedavisi yok mu efendim? Genişletmek için tıkla... Varmış. Uzun süredir yaşıyorsanız hemen özele gidin baktırın.
Sakuya Izayoi dedi: @emirinhooo tedavisi yok mu efendim? Genişletmek için tıkla... Varmış. Uzun süredir yaşıyorsanız hemen özele gidin baktırın.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.626 Makaleler 5 Çözümler 275 10 Mart 2025 #14 Geçmiş olsun en yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanızı temenni ediyorum.