Öylesineİsim Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 259 2 Mayıs 2023 #1 İnsan karanlığa girdiği zaman neden korkar?
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 2 Mayıs 2023 #2 13 yaşındayım 5 bin tane fobim var aralarından biri yenemiyorum.
Kemal Berk Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 64 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 İnsanın bilmediği, göremediği şeyden korkması yüzünden olabilir.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 2 Mayıs 2023 #4 Karanlıktan değil bilinmezlikten korkuyorsun sadece. İnsan bilmediği şeyden korkar.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 2 Mayıs 2023 #5 Öylesineİsim dedi: İnsan karanlığa girdiği zaman neden korkar? Genişletmek için tıkla... Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz.
Öylesineİsim dedi: İnsan karanlığa girdiği zaman neden korkar? Genişletmek için tıkla... Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz.
Yoldaş Sincap Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 735 Çözümler 1 2 Mayıs 2023 #6 Livo dedi: Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çünkü bilinmezlik artık bilinirliğe dönüşüyor.
Livo dedi: Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çünkü bilinmezlik artık bilinirliğe dönüşüyor.
Yaratıcıbirşey Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #7 Livo dedi: Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu teknik olarak yalnızsanız daha korkutucu olmaz mı d.
Livo dedi: Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu teknik olarak yalnızsanız daha korkutucu olmaz mı d.
Öylesineİsim Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 259 2 Mayıs 2023 #8 575412 dedi: Karanlıktan değil bilinmezlikten korkuyorsun sadece. İnsan bilmediği şeyden korkar. Genişletmek için tıkla... Yani insan algılayamadığı ve bilmediği şeyden korkar mı? Livo dedi: Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sayenizde artık karanlıktan korkuyorum.
575412 dedi: Karanlıktan değil bilinmezlikten korkuyorsun sadece. İnsan bilmediği şeyden korkar. Genişletmek için tıkla... Yani insan algılayamadığı ve bilmediği şeyden korkar mı? Livo dedi: Yalnız olmadığını düşünmesi yüzünden yaş arttıkça korkmuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sayenizde artık karanlıktan korkuyorum.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 2 Mayıs 2023 #9 Öylesineİsim dedi: Yani insan algılayamadığı ve bilmediği şeyden korkar mı? Hocam teşekkürler sayenizde artık karanlıktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben korkumu yenene kadar ışık kapalı oturuyordum akşamları sizde nasıl işler bilmiyorum.
Öylesineİsim dedi: Yani insan algılayamadığı ve bilmediği şeyden korkar mı? Hocam teşekkürler sayenizde artık karanlıktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben korkumu yenene kadar ışık kapalı oturuyordum akşamları sizde nasıl işler bilmiyorum.
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 2 Mayıs 2023 #10 Öylesineİsim dedi: İnsan karanlığa girdiği zaman neden korkar? Genişletmek için tıkla... Bence karanlık, kişinin hiçbir yeri görememesi sebebiyle kişide bir korku hali oluşturabiliyor.
Öylesineİsim dedi: İnsan karanlığa girdiği zaman neden korkar? Genişletmek için tıkla... Bence karanlık, kişinin hiçbir yeri görememesi sebebiyle kişide bir korku hali oluşturabiliyor.