Karantina döneminde kaç kilo aldınız?

5-6 kilo aldım. Kız arkadaşım artık tombulum diyor.

Dünden itibaren düzenli beslenmeye başladım. Spora da sipariş ettiğim eşyalar gelince başlayacağım.

Ben yazayım sıkıntı yok . Geçen yaz 120 kg'dim. Başladım spora ve karantinaya kadar istikrarlı bir şekilde 94'e düştüm. Karantina bir basladi. Ye babam ye oldum 104 geri. Şuan aynı şekilde çok kötü hissediyorum. Ama evde spor yapmaya başladım. 101.5'e geri düştüm. Devaaam durmak yok bundan sonra. Hedefim 85 kg.
Not: Boy 185
Not2: ben hayatım boyunca 90 üstüne cikmamistim. 12. Sınıf sınav dönemimde aldım o kiloları. Sinir stress yapınca çok yiyen birisiyim.

Nasıl veriyorsunuz aklım almıyor. Kurban Bayramından kalan etler dolapta dinleniyor şuan kendimi zor tutuyorum tekini çıkarıp pişirmemek için.
Kurban eti sevmiyorum ve bayramı gereksiz bulduğumdan kimse kesmiyor ailede. Bu yüzden de yiyecek et yok. Normalde 2 tabak yediğim şeyi 1 tabak yiyorum. Böyle böyle veriliyor kilo

5-6 kilo aldım. Kız arkadaşım artık tombulum diyor.
İyi, gene seninki biraz insaflıymış. Benimkine karantinada çok mu kilo aldım diye sordum, fil oldun fil diye cevap verdi...

8-10 kilo kadar aldım ne yazık ki...

8 Kilo aldım.

Okulların kapandığı günden bu güne kadar 13 kilo aldım ve kendimden nefret ediyorum. Siz kaç kilo aldınız? Kilo verenlerde nasıl verdiğini söyleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…