Karantina döneminde kaç kilo aldınız?

İyi, gene seninki biraz insaflıymış. Benimkine karantinada çok mu kilo aldım diye sordum, fil oldun fil diye cevap verdi...

8-10 kilo kadar aldım ne yazık ki...
Çok güldüm hocam. Bizimki son zamanlarda tosun paşa lafına geçiş yapmaya başlamıştı şimdi tosun paşayı duyduktan sonra gaza geldim...

5-6 kilo aldım yaklasik 1.5 ay yatış döneminde. Işe baslayinca aldığımdan daha kısa sürede verdim fazlalığı. Şu anki kilom ideal.

Hızlı kilo alıp hizli kilo verebilen biri olarak tanıştığım her insan bu özelligime iltifat etmeden geçemez.

Kilomu korudum, hep koruyorum zaten, metabolizmam çok hızlı çalışıyor, gecenin köründe acıkıp yemek yiyorum, yine de kilo almıyorum, genetik olarak özel bi' varlığım herhalde.

Ben 2-3 kilo aldım ama ona göre 1-2 cm boyum arttı. 72 kiloydum 75 olduk. Ergenlik dönemindeyim normal düşünüyorum.

Yaklaşık 7 kilo verdim. Spor yaptığım söylenemez, nadir dışarı çıkarım. Sadece normalden az yedim, bir hafta kadar da diyet yaptım (ekmek yoktu, şeker ve tuzdan uzak durdum vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…