9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #11 Darksiders 2 oynuyorum bitmedi hâlâ.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.968 Makaleler 26 Çözümler 519 28 Mart 2020 #12 Benim için değişen bir şey olmadı, yine evdeyim.
Kutalp Altaş Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #13 Emir M. dedi: Benim için değişen bir şey olmadı, yine evdeyim. Genişletmek için tıkla... Benim içinde öyle, hatta forumda ki çoğu kişi için de diyebilirim.
Emir M. dedi: Benim için değişen bir şey olmadı, yine evdeyim. Genişletmek için tıkla... Benim içinde öyle, hatta forumda ki çoğu kişi için de diyebilirim.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 28 Mart 2020 #14 Ders, ders, ders ve yine ders...
Kutalp Altaş Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #15 Dryus dedi: Ders, ders, ders ve yine ders... Genişletmek için tıkla... Bir bitmiyor bu dersler...
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #16 Oyun oynuyorum. Her gün oyun ve yemek.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2020 #17 GTA 4 ve Watch Dogs'a başladım. NFS Carbon ve NFS Most Wanted var onları bitirmeye çalışacağım. Ayrıca GTA SA oyununa yeniden başlamayı düşünüyorum. Doktorlar'a devam edeceğim ve yeni diziler keşfetmeye çalışacağım. Ama dersleri eksik etmemeliyim. Çok ders çalışmam gerek. Bu sene önemli bir sınavım var.
GTA 4 ve Watch Dogs'a başladım. NFS Carbon ve NFS Most Wanted var onları bitirmeye çalışacağım. Ayrıca GTA SA oyununa yeniden başlamayı düşünüyorum. Doktorlar'a devam edeceğim ve yeni diziler keşfetmeye çalışacağım. Ama dersleri eksik etmemeliyim. Çok ders çalışmam gerek. Bu sene önemli bir sınavım var.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.644 Makaleler 21 Çözümler 97 28 Mart 2020 #18 Her zaman ne yaptıysam şimdi de onu yapıyorum. Tek fark iş olmadığı için 7/12 PC.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.873 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 28 Mart 2020 #19 Hafta içi evden çalışıyoruz. Home office zor arkadaşlar, odaklanmak çok zor. Mesai sonrası Rimworld oynuyorum, inanılmaz sardı bu ara. Haftasonu ise hiçbir şey yapasım gelmiyor açıkçası.
Hafta içi evden çalışıyoruz. Home office zor arkadaşlar, odaklanmak çok zor. Mesai sonrası Rimworld oynuyorum, inanılmaz sardı bu ara. Haftasonu ise hiçbir şey yapasım gelmiyor açıkçası.
Kutalp Altaş Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #20 Eryd dedi: Hafta içi evden çalışıyoruz. Home Office zor arkadaşlar, odaklanmak çok zor. Mesai sonrası rimworld oynuyorum, inanılmaz sardı bu ara. Haftasonu ise hiçbir şey yapasım gelmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, açıkçası ben bile şu an odaklanamıyorum eba testlerine, soru çözüp çözüp sosyale geliyorum.
Eryd dedi: Hafta içi evden çalışıyoruz. Home Office zor arkadaşlar, odaklanmak çok zor. Mesai sonrası rimworld oynuyorum, inanılmaz sardı bu ara. Haftasonu ise hiçbir şey yapasım gelmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, açıkçası ben bile şu an odaklanamıyorum eba testlerine, soru çözüp çözüp sosyale geliyorum.