gecekarabey Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 73 1 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar ben karantina (beyza alkoç) yazarı olan kitabı aldım kardeşime vereceğim. 13 yaşında biri okuyabilir mi uygun mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2021
Arkadaşlar ben karantina (beyza alkoç) yazarı olan kitabı aldım kardeşime vereceğim. 13 yaşında biri okuyabilir mi uygun mudur?
Molsania Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #2 Yorumlarını okudugumda küfür var diye duydum.
gecekarabey Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 73 1 Ekim 2021 #3 Molsania dedi: Yorumlarını okudugumda küfür var diye duydum. Genişletmek için tıkla... Biraz var ama cinselik falandan korkuyorum.
Molsania dedi: Yorumlarını okudugumda küfür var diye duydum. Genişletmek için tıkla... Biraz var ama cinselik falandan korkuyorum.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 1 Ekim 2021 #4 gecekarabey dedi: Arkadaşlar ben karantina (beyza alkoç) yazarı olan kitabı aldım kardeşime vereceğim. 13 yaşında biri okuyabilir mi uygun mudur? Genişletmek için tıkla... 13 yaşına gelmişsiniz artık cinsellikten ve küfürden çok etkilenmezsiniz okuyabilirsiniz.
gecekarabey dedi: Arkadaşlar ben karantina (beyza alkoç) yazarı olan kitabı aldım kardeşime vereceğim. 13 yaşında biri okuyabilir mi uygun mudur? Genişletmek için tıkla... 13 yaşına gelmişsiniz artık cinsellikten ve küfürden çok etkilenmezsiniz okuyabilirsiniz.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.268 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 1 Ekim 2021 #5 Bir Wattpad yazarının kaleme aldığı kitap. Bunu okuyacağına boş boş duvara baksın daha iyi.
gecekarabey Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 73 1 Ekim 2021 #6 The Fallen Angel dedi: Bir wattpad yazarının kaleme aldığı kitap. Bunu okuyacağına boş boş duvara baksın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Niye öyle diyorsun ben okudum birazını bayağı güzel yazıyor yazar 3391 ve sıfır kilometreyi okumuştum güzel bence.
The Fallen Angel dedi: Bir wattpad yazarının kaleme aldığı kitap. Bunu okuyacağına boş boş duvara baksın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Niye öyle diyorsun ben okudum birazını bayağı güzel yazıyor yazar 3391 ve sıfır kilometreyi okumuştum güzel bence.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.268 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 1 Ekim 2021 #7 gecekarabey dedi: Niye öyle diyorsun ben okudum birazını bayağı güzel yazıyor yazar 3391 ve sıfır kilometreyi okumuştum güzel bence. Genişletmek için tıkla... Wattpad klişesiyle yazıyor çünkü kitabı. Ona vereceğin para ile karnını doyur, daha iyi. Ergen içerikli hikayeleri seviyorsan bir şey diyemem tabii.
gecekarabey dedi: Niye öyle diyorsun ben okudum birazını bayağı güzel yazıyor yazar 3391 ve sıfır kilometreyi okumuştum güzel bence. Genişletmek için tıkla... Wattpad klişesiyle yazıyor çünkü kitabı. Ona vereceğin para ile karnını doyur, daha iyi. Ergen içerikli hikayeleri seviyorsan bir şey diyemem tabii.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.166 Çözümler 1 1 Ekim 2021 #8 The Fallen Angel dedi: Wattpad klişesiyle yazıyor çünkü kitabı. Ona vereceğin para ile karnını doyur, daha iyi. Ergen içerikli hikayeleri seviyorsan bir şey diyemem tabii. Genişletmek için tıkla... Nickinle yazdıkların uyuşmuyor.
The Fallen Angel dedi: Wattpad klişesiyle yazıyor çünkü kitabı. Ona vereceğin para ile karnını doyur, daha iyi. Ergen içerikli hikayeleri seviyorsan bir şey diyemem tabii. Genişletmek için tıkla... Nickinle yazdıkların uyuşmuyor.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.268 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 1 Ekim 2021 #9 One Face dedi: Nickinle yazdıkların uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne alaka Soru sormak için açmıştım hesabı, öylesine koymuştum. Değiştiremiyorum hâlâ.
One Face dedi: Nickinle yazdıkların uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne alaka Soru sormak için açmıştım hesabı, öylesine koymuştum. Değiştiremiyorum hâlâ.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #10 One Face dedi: Nickinle yazdıkların uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece nick ile insanları değerlendirseydik..
One Face dedi: Nickinle yazdıkların uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece nick ile insanları değerlendirseydik..