Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #11 Dersten ve ödevden kalan zamanda War Thunder oynuyorum sardı birkaç gündür.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #12 İnternetsiz bir şekilde oturuyorum. (Sürekli kopuyor.)
G GTX 1050 Ti :D Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 489 7 Nisan 2020 #13 GTA Vice City'de katliam yapıyorum çok sıkılırsam dışarıdan bir 65 yaş üzeri geçerde polisi ararım diye pencereden dışarıya bakınıyorum.
GTA Vice City'de katliam yapıyorum çok sıkılırsam dışarıdan bir 65 yaş üzeri geçerde polisi ararım diye pencereden dışarıya bakınıyorum.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 7 Nisan 2020 #14 Adını unuttuğum oyunu hatırlayabilecek varmı ? Grafikleri unturned'e benziyordu böyle bir sokak var. Silahlar var olay çıkartıyorduk.
Adını unuttuğum oyunu hatırlayabilecek varmı ? Grafikleri unturned'e benziyordu böyle bir sokak var. Silahlar var olay çıkartıyorduk.
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 7 Nisan 2020 #15 Silinen üye dedi: Forumlarda dolaşıp Roblox oynuyorum. Ondan sonra Discord'a geçiyorum. Aynı döngü. Genişletmek için tıkla... İnsan sıkılır ya. Ben ilk günlerde GTA San Andreas'a başladım 3 gün önce bitti. Şu an yeniden başlasam mı diye düşünüyorum.
Silinen üye dedi: Forumlarda dolaşıp Roblox oynuyorum. Ondan sonra Discord'a geçiyorum. Aynı döngü. Genişletmek için tıkla... İnsan sıkılır ya. Ben ilk günlerde GTA San Andreas'a başladım 3 gün önce bitti. Şu an yeniden başlasam mı diye düşünüyorum.
Rustyn Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 485 Çözümler 4 7 Nisan 2020 #16 Uyan - Kahvaltı yap - Bilgisayara geçip biraz oyun oyna - Yorulunca yatağa geç instada dolaş - Yemek ye - Birdaha bigisayara geç oyun oyna - Saat 12 de tekrar yatağa geç yayın izle - 3'te uyu - Hepsini tekrar et.
Uyan - Kahvaltı yap - Bilgisayara geçip biraz oyun oyna - Yorulunca yatağa geç instada dolaş - Yemek ye - Birdaha bigisayara geç oyun oyna - Saat 12 de tekrar yatağa geç yayın izle - 3'te uyu - Hepsini tekrar et.
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 7 Nisan 2020 #17 polakavic dedi: İnternetsiz bir şekilde oturuyorum. (Sürekli kopuyor.) Genişletmek için tıkla... Senin için yaktım. Bende İnternete giremiyorum 3 gündür GTA V iniyor 88GB Allahsız oyun.
polakavic dedi: İnternetsiz bir şekilde oturuyorum. (Sürekli kopuyor.) Genişletmek için tıkla... Senin için yaktım. Bende İnternete giremiyorum 3 gündür GTA V iniyor 88GB Allahsız oyun.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Nisan 2020 #18 Cruslan dedi: technopat.net/sosyal ---> bilmemnehub.com ---> youtube.com ve en baştan başlayarak sonsuz döngü... Genişletmek için tıkla... İkisini bilemedin, birisi DH diğeri Ekşi.
Cruslan dedi: technopat.net/sosyal ---> bilmemnehub.com ---> youtube.com ve en baştan başlayarak sonsuz döngü... Genişletmek için tıkla... İkisini bilemedin, birisi DH diğeri Ekşi.
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 7 Nisan 2020 #19 Kavin dedi: Dersten ve ödevden kalan zamanda War Thunder oynuyorum sardı birkaç gündür. Genişletmek için tıkla... yha moruk tatilde ödev yapanda ne bilim yani(!) Ama bu karantina sayesinde bir şey öğrendik. Özgürlük kısıtlanınca değerli oluyormuş.
Kavin dedi: Dersten ve ödevden kalan zamanda War Thunder oynuyorum sardı birkaç gündür. Genişletmek için tıkla... yha moruk tatilde ödev yapanda ne bilim yani(!) Ama bu karantina sayesinde bir şey öğrendik. Özgürlük kısıtlanınca değerli oluyormuş.
Umut90s Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 478 Yer Eskişehir 7 Nisan 2020 #20 fgunduz090 dedi: İnsan sıkılır ya. Ben ilk günlerde GTA San Andreas'a başladım 3 gün önce bitti. Şu an yeniden başlasam mı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen sıkılıyorum. Roblox'da bir etkinlik var onu yapıyorum. Şimdi Discord'da rehber seçimlerini bekliyorum.
fgunduz090 dedi: İnsan sıkılır ya. Ben ilk günlerde GTA San Andreas'a başladım 3 gün önce bitti. Şu an yeniden başlasam mı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen sıkılıyorum. Roblox'da bir etkinlik var onu yapıyorum. Şimdi Discord'da rehber seçimlerini bekliyorum.