Q Quanter Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir mod kuruyordum bilgisayarıma. Birden Avast'tan trojanin karantinaya alındığı bildirimi geldi. Karantinaya gidip temizledim ama acaba başka bir şey yapmam lazım mı? Yoksa çoktan silindiği için bir sorun yaratmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir mod kuruyordum bilgisayarıma. Birden Avast'tan trojanin karantinaya alındığı bildirimi geldi. Karantinaya gidip temizledim ama acaba başka bir şey yapmam lazım mı? Yoksa çoktan silindiği için bir sorun yaratmaz mı?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #2 İçiniz rahat etmicekse diğer bir programlarla taratın (Kaspersky, Malwarebytes). onlar da bulmazsa içiniz rahat olabilir. Artı 1 Eksi
İçiniz rahat etmicekse diğer bir programlarla taratın (Kaspersky, Malwarebytes). onlar da bulmazsa içiniz rahat olabilir.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Aralık 2023 #3 Avast'a güvenebilirsiniz hocam ama başka bir antivirüs yüklüyse onunla da bir tarama yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
KS KS Q Quanter Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 Malwarebytes ile tarama yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Artı 1 Eksi
Malwarebytes ile tarama yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2025 #5 ekran dedi: Avast'a güvenebilirsiniz hocam ama başka bir antivirüs yüklüyse onunla da bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Avast'ın zamanında verileri sattığı iddia edildi çok da güvenmemeli bence. Malwarebytes'ya da ESET ile tam tarama yapın mümkünse interneti kesin ya da güvenli modda yapın daha iyi olur bulamazsa muhtemelen silinmiştir. Artı 0 Eksi
ekran dedi: Avast'a güvenebilirsiniz hocam ama başka bir antivirüs yüklüyse onunla da bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Avast'ın zamanında verileri sattığı iddia edildi çok da güvenmemeli bence. Malwarebytes'ya da ESET ile tam tarama yapın mümkünse interneti kesin ya da güvenli modda yapın daha iyi olur bulamazsa muhtemelen silinmiştir.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Nisan 2025 #6 No42 dedi: Avast'ın zamanında verileri sattığı iddia edildi çok da güvenmemeli bence. Malwarebytes'ya da ESET ile tam tarama yapın mümkünse interneti kesin ya da güvenli modda yapın daha iyi olur bulamazsa muhtemelen silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam veri satmayan şirket mi kaldı Apple bile OpenAİ ile anlaşma imzaladı artık hiç bir kullanıcının verileri güvende değil maalesef. Artı 0 Eksi
No42 dedi: Avast'ın zamanında verileri sattığı iddia edildi çok da güvenmemeli bence. Malwarebytes'ya da ESET ile tam tarama yapın mümkünse interneti kesin ya da güvenli modda yapın daha iyi olur bulamazsa muhtemelen silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam veri satmayan şirket mi kaldı Apple bile OpenAİ ile anlaşma imzaladı artık hiç bir kullanıcının verileri güvende değil maalesef.