Karaoke Programı Önerisi

__.ali.__

Kilopat
Daha fazla  
YouTube'a video yüklemek için çok sevdiğim bir şarkının karaoke (akustik) versiyonunu istiyorum. Her yerde aradım bulamadım. Bunun için ayrı bir program var mı? Sadece gitar sesi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde bununla ilgili açık kaynaklı bi program geliştirildi ama ben açmayı bile beceremedim. Github üzerinde yayınlanmıştı. Phyton ile yazılmış. Adını hatırlayamıyorum hatırlayınca yazcam 😂

smule adlı uygulamayı indirin. Başkalarının editleyerek yaptığı karokeleri kullanabilirsiniz. Kötü karaoke yapan yok. Şarkının adını yazıp bulabilirsiniz.

Smule ücretli. Ve ücretleri kişiden kişiye değişiyor. Kıskanmayın ama ben aylık 3 tl ödüyorum. Arkadaşım 14 tl ödüyor. Eski üye olduğum için şanslıyım sanırım. Arkadaşın istediği smule değil, ben bulcam o programı yazıp.

Smule ücretli. Ve ücretleri kişiden kişiye değişiyor. Kıskanmayın ama ben aylık 3 tl ödüyorum. Arkadaşım 14 tl ödüyor. Eski üye olduğum için şanslıyım sanırım. Arkadaşın istediği smule değil, ben bulcam o programı yazıp.
peki, beklemedeyim teşekkürler 😊

İşte buldum. Ama baştan söyleyim ben nasıl kullanıldığını anlamadım. YouTube dan falan izlersiniz artık araştırıp. Spleeter diye bir program. Haber linkinde github sayfası falan da var. Edit: bundan daha iyisi yok diyolar o yüzden bunu attım. Yapay zekalı falanmış. Örnek videoları baya başarılıydı.

İşte buldum. Ama baştan söyleyim ben nasıl kullanıldığını anlamadım. YouTube dan falan izlersiniz artık araştırıp. Spleeter diye bir program. Haber linkinde github sayfası falan da var. Edit: bundan daha iyisi yok diyolar o yüzden bunu attım. Yapay zekalı falanmış. Örnek videoları baya başarılıydı.
Teşekkür ederim incelerim. Umarım istediğim şarkı için işe yarar.
smule adlı uygulamayı indirin. Başkalarının editleyerek yaptığı karokeleri kullanabilirsiniz. Kötü karaoke yapan yok. Şarkının adını yazıp bulabilirsiniz.
istediğim şarkının yok maalesef.
Ben indirme linkine gittim saçma sapan şeyler çıktı indiremedim bile. 😂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı