peki, beklemedeyim teşekkürlerSmule ücretli. Ve ücretleri kişiden kişiye değişiyor. Kıskanmayın ama ben aylık 3 tl ödüyorum. Arkadaşım 14 tl ödüyor. Eski üye olduğum için şanslıyım sanırım. Arkadaşın istediği smule değil, ben bulcam o programı yazıp.
Teşekkür ederim incelerim. Umarım istediğim şarkı için işe yarar.İşte buldum. Ama baştan söyleyim ben nasıl kullanıldığını anlamadım. YouTube dan falan izlersiniz artık araştırıp. Spleeter diye bir program. Haber linkinde github sayfası falan da var. Edit: bundan daha iyisi yok diyolar o yüzden bunu attım. Yapay zekalı falanmış. Örnek videoları baya başarılıydı.Deezer, Müzikteki Sesleri Ayrıştıran Yazılımını Paylaştı
Popüler müzik dinleme platformu Deezer, araştırma amaçlı geliştirdiği ses ayrıştırıcı Spleeter yazılımını açık kaynaklı olarak paylaştı.www.webtekno.com
istediğim şarkının yok maalesef.smule adlı uygulamayı indirin. Başkalarının editleyerek yaptığı karokeleri kullanabilirsiniz. Kötü karaoke yapan yok. Şarkının adını yazıp bulabilirsiniz.
Ben indirme linkine gittim saçma sapan şeyler çıktı indiremedim bile.İşte buldum. Ama baştan söyleyim ben nasıl kullanıldığını anlamadım. YouTube dan falan izlersiniz artık araştırıp. Spleeter diye bir program. Haber linkinde github sayfası falan da var. Edit: bundan daha iyisi yok diyolar o yüzden bunu attım. Yapay zekalı falanmış. Örnek videoları baya başarılıydı.Deezer, Müzikteki Sesleri Ayrıştıran Yazılımını Paylaştı
Popüler müzik dinleme platformu Deezer, araştırma amaçlı geliştirdiği ses ayrıştırıcı Spleeter yazılımını açık kaynaklı olarak paylaştı.www.webtekno.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.