AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben 104 kiloyum ve boyum 187 cm. Kilo vermek, dikkatimi toparlamak ve kendimi savunmak için karate yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir?
Merhaba arkadaşlar, Ben 104 kiloyum ve boyum 187 cm. Kilo vermek, dikkatimi toparlamak ve kendimi savunmak için karate yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir?
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 29 Haziran 2022 #2 AxiBorea dedi: Merhaba arkadaşlar, Ben 104 kiloyum ve boyum 187 cm. Kilo vermek, dikkatimi toparlamak ve kendimi savunmak için karate yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kick boksa da gidebilirsiniz.
AxiBorea dedi: Merhaba arkadaşlar, Ben 104 kiloyum ve boyum 187 cm. Kilo vermek, dikkatimi toparlamak ve kendimi savunmak için karate yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kick boksa da gidebilirsiniz.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 Tekrar soruyorum önerileriniz nedir? II.Wilhelm dedi: Kick boksa da gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben gittim kickboksa küçükken. Ama unuttum sanki. Karate daha mantıklı gibi bence.
Tekrar soruyorum önerileriniz nedir? II.Wilhelm dedi: Kick boksa da gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben gittim kickboksa küçükken. Ama unuttum sanki. Karate daha mantıklı gibi bence.