Jokerrr Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 25 Ocak 2021 #1 Bu seriyi 4K bir şekilde nereden izleyebilirim/indirebilirim?
AlperenAydemir Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 En güvenli ve iyi olan olarak Netflix.Site olarak bilmiyorum.
bastila Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Ocak 2021 #3 Karayip Korsanları serisi Disney'e ait ve Disney+ üzerinde yayınlanıyor, Netflix'te nasıl izliyorsun ? Disney+ ülkemize geldiğinde oradan izleyebilirsin, 4K seçeneği olacaktır herhalde.
Karayip Korsanları serisi Disney'e ait ve Disney+ üzerinde yayınlanıyor, Netflix'te nasıl izliyorsun ? Disney+ ülkemize geldiğinde oradan izleyebilirsin, 4K seçeneği olacaktır herhalde.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 25 Nisan 2022 #4 Netflix'te vardı diye hatırlıyorum ama 4K olmayabilir. Çoğu dizinin, filmin sözleşmesi bitiyor. HIMYM'ı bile kaldırdılar. Disney+'ın çıkışından sonra o da kaldırılmıştır diye düşünüyorum.
Netflix'te vardı diye hatırlıyorum ama 4K olmayabilir. Çoğu dizinin, filmin sözleşmesi bitiyor. HIMYM'ı bile kaldırdılar. Disney+'ın çıkışından sonra o da kaldırılmıştır diye düşünüyorum.