Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 6 Ekim 2022 #11 irsuya dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam orjinali yok.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #12 Lychnica0 dedi: Hocam orijinali yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım şaka yapmış ama orijinali de Disney Plus'ta var.
Lychnica0 dedi: Hocam orijinali yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım şaka yapmış ama orijinali de Disney Plus'ta var.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 6 Ekim 2022 #13 ArthurMorgan33 dedi: Arkadaş sanırım şaka yapmış ama orijinali de Disney Plus'ta var. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığımda ironi mod ekibi uyarı vermez umarım
ArthurMorgan33 dedi: Arkadaş sanırım şaka yapmış ama orijinali de Disney Plus'ta var. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığımda ironi mod ekibi uyarı vermez umarım
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 6 Ekim 2022 #14 Gülhane Gazozu dedi: Esenlikler, karayıp korsanlar izlenir mi, izlemeye değer mi ve izleme sırası nedir? Genişletmek için tıkla... Bunu soruyor musunuz? En sevdiğim film serisi. Kessinlikle ama kesinlikle izlenir. Acayip saran bir hikayesi var. Tüm seriyi 4-5 kez baştan bitirmişliğim var. Oyununu ise 40'dan fazla baştan bitirdim. Efsane bir şey.
Gülhane Gazozu dedi: Esenlikler, karayıp korsanlar izlenir mi, izlemeye değer mi ve izleme sırası nedir? Genişletmek için tıkla... Bunu soruyor musunuz? En sevdiğim film serisi. Kessinlikle ama kesinlikle izlenir. Acayip saran bir hikayesi var. Tüm seriyi 4-5 kez baştan bitirmişliğim var. Oyununu ise 40'dan fazla baştan bitirdim. Efsane bir şey.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 6 Ekim 2022 #15 irsuya dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Konumuzla ne alakası var acaba? Ayrıca hayır Disney+ üzerinden izleyeceğim.
irsuya dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Konumuzla ne alakası var acaba? Ayrıca hayır Disney+ üzerinden izleyeceğim.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.207 Çözümler 10 6 Ekim 2022 #16 Tüm seriyi izledim sadece 3 biraz sıktı uyuya kala kala izlemiştim hiçbirşey anlamamıştım.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #17 irsuya dedi: Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... İroniydi arkadaslar.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #18 irsuya dedi: İroniydi arkadaslar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar pek anlamamış
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Kasım 2022 #19 Gülhane Gazozu dedi: Konumuzla ne alakası var acaba? Ayrıca hayır Disney+ üzerinden izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İroni yapmış arkadaş.
Gülhane Gazozu dedi: Konumuzla ne alakası var acaba? Ayrıca hayır Disney+ üzerinden izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İroni yapmış arkadaş.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #20 Gülhane Gazozu dedi: Esenlikler, karayıp korsanlar izlenir mi, izlemeye değer mi ve izleme sırası nedir? Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir filmdir. Tavsiye ederim. Ana teması ayrı güzel.
Gülhane Gazozu dedi: Esenlikler, karayıp korsanlar izlenir mi, izlemeye değer mi ve izleme sırası nedir? Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir filmdir. Tavsiye ederim. Ana teması ayrı güzel.