326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 19 Ocak 2021 #1 Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #2 326001 dedi: Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok artık.
326001 dedi: Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok artık.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.556 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #3 Galiba kar bile parayla satılıyor .
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #4 Güzel ülkem beni artık ne kadar şaşırtabilir diyorum, ama birisi bir gün beni şaşırtıyor.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 19 Ocak 2021 #5 "Oha karşı komşunun kardan adamı çok güzel olmuş, hem burnundaki havucu yeriz. Çalalım mı?"
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #6 326001 dedi: Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Azmış bu akılsızlar.
326001 dedi: Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Azmış bu akılsızlar.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 19 Ocak 2021 #7 326001 dedi: Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaça satmışlar? (!)
326001 dedi: Gün geçmiyor ki, ülkemde saçma olaylar olmasın. Her şeyin hırsızlığını anlarım ama, kardan adamı çalmayı çözemedim Haberin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaça satmışlar? (!)
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Ocak 2021 #8 Ben de bir tanenin kafasını çalmıştım. Sonra elimden kaydı, yere düştü.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.836 Makaleler 1 Çözümler 86 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #10 Artık çok normal geliyor bu tür olaylar. (TR için.)