apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar kardeş payının tüm bölümlerini Türkçe alt yazılı nasıl izleyebilirim? Bulamadım hiçbir yerde.
Arkadaşlar kardeş payının tüm bölümlerini Türkçe alt yazılı nasıl izleyebilirim? Bulamadım hiçbir yerde.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 16 Ekim 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4K olarak yüklenen bölümlerde alt yazı mevcut. Düzenleme; maalesef hepsinde yok görünüyor. Mesela 1. ve 3. bölümde varken 2. bölümde alt yazı seçeneği yok. Saçma. Gerçi bulunanlar da otomatik alt yazı sanırım. Bazı yerlerde ağır saçmalıyorlar çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4K olarak yüklenen bölümlerde alt yazı mevcut. Düzenleme; maalesef hepsinde yok görünüyor. Mesela 1. ve 3. bölümde varken 2. bölümde alt yazı seçeneği yok. Saçma. Gerçi bulunanlar da otomatik alt yazı sanırım. Bazı yerlerde ağır saçmalıyorlar çünkü.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 zaten türkçe olan birşeyi neden türkçe altyazı izliyorsunuz anlamadım.
apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #4 WildArw dedi: zaten türkçe olan birşeyi neden türkçe altyazı izliyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşitme engelli
WildArw dedi: zaten türkçe olan birşeyi neden türkçe altyazı izliyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşitme engelli