CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 31 Ekim 2020 #1 Yemek alıyorsunuz fakat kardeşiniz evdedir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yemek alıyorsunuz fakat kardeşiniz evdedir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 31 Ekim 2020 #2 Kardeşimle yemek zevklerimiz farklı. O, otobur; ben, etobur bir bireyim.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 31 Ekim 2020 #3 Seradotwav dedi: Kardeşimle yemek zevklerimiz farklı. O, otobur; ben, etobur bir bireyim. Genişletmek için tıkla... Altın orta, salatadır kesin.
Seradotwav dedi: Kardeşimle yemek zevklerimiz farklı. O, otobur; ben, etobur bir bireyim. Genişletmek için tıkla... Altın orta, salatadır kesin.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 31 Ekim 2020 #4 CodeExpert dedi: Altın orta, salatadır kesin. Genişletmek için tıkla... Olursa yerim, olmazsa yemem. Genelde sade et severim ben. O ise salata yemeye mahkûm.
CodeExpert dedi: Altın orta, salatadır kesin. Genişletmek için tıkla... Olursa yerim, olmazsa yemem. Genelde sade et severim ben. O ise salata yemeye mahkûm.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 31 Ekim 2020 #5 Seradotwav dedi: Olursa yerim, olmazsa yemem. Genelde sade et severim ben. O yemeye mahkûm. Genişletmek için tıkla... Eti sevmeyen insan ne bileyim yani yaşıyorum demesin.
Seradotwav dedi: Olursa yerim, olmazsa yemem. Genelde sade et severim ben. O yemeye mahkûm. Genişletmek için tıkla... Eti sevmeyen insan ne bileyim yani yaşıyorum demesin.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 31 Ekim 2020 #6 CodeExpert dedi: Eti sevmeyen insan ne bilim yani yaşıyorum demesin. Genişletmek için tıkla... Adamların bir görüşü var ya. Keyiflerinden mi vegan/vejeteryan oluyorlar? Bir inançları var. Saygı duymayı öğren.
CodeExpert dedi: Eti sevmeyen insan ne bilim yani yaşıyorum demesin. Genişletmek için tıkla... Adamların bir görüşü var ya. Keyiflerinden mi vegan/vejeteryan oluyorlar? Bir inançları var. Saygı duymayı öğren.
Furkan45 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 1.205 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 31 Ekim 2020 #7 Et yemeden yaşanılır mı ya?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 31 Ekim 2020 #8 Et, candır ya. Gene de yemeyenlere öyle şeyler demeyelim.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 31 Ekim 2020 #9 Furkan45 dedi: Et yemeden yaşanılır mı ya? Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Adamların bir görüşü var ya. Keyiflerinden mi vegan/vejeteryan oluyorlar? Bir inançları var. Saygı duymayı öğren. Genişletmek için tıkla...
Furkan45 dedi: Et yemeden yaşanılır mı ya? Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Adamların bir görüşü var ya. Keyiflerinden mi vegan/vejeteryan oluyorlar? Bir inançları var. Saygı duymayı öğren. Genişletmek için tıkla...
Furkan45 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 1.205 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 31 Ekim 2020 #10 PanzerTR dedi: Genişletmek için tıkla... Saygı duymadığımızdan değil benim kuzenim de et yemiyor sevmediği için çok zayıf sağlık sorunları ortaya çıkıyor. Ama veganlar resmen kendine eziyet ediyor protein almadan yaşamak zor. Kendi bilecekleri iş tabii ne istiyorlarsa yapsınlar.
PanzerTR dedi: Genişletmek için tıkla... Saygı duymadığımızdan değil benim kuzenim de et yemiyor sevmediği için çok zayıf sağlık sorunları ortaya çıkıyor. Ama veganlar resmen kendine eziyet ediyor protein almadan yaşamak zor. Kendi bilecekleri iş tabii ne istiyorlarsa yapsınlar.