gearbass Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 245 16 Mayıs 2022 #31 Lord Raiden dedi: Buna bir şey diyemem. Herkesin imkanlari ayni degil. Devlet psikolojik tedaviyi ücretsiz verirse dusunulur. Konusuruz elbette ama bazen de konusmaktan oteye gitmek gerekebiliyor. Her şey konusarak cozulmuyor ne yazik ki. Genişletmek için tıkla... Psikolog için randevu alayım devletten, 4-5 aya götürürüz çocuğu (!)
Lord Raiden dedi: Buna bir şey diyemem. Herkesin imkanlari ayni degil. Devlet psikolojik tedaviyi ücretsiz verirse dusunulur. Konusuruz elbette ama bazen de konusmaktan oteye gitmek gerekebiliyor. Her şey konusarak cozulmuyor ne yazik ki. Genişletmek için tıkla... Psikolog için randevu alayım devletten, 4-5 aya götürürüz çocuğu (!)
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 16 Mayıs 2022 #32 mrht1234 dedi: Hayır ama konu sahibinin ailesi götürebilir. Genişletmek için tıkla... Dostum suçlu olan konu sahibinin kardeşi değil. Karşı taraf. Neden konu sahibinin kardeşi suçluymuş gibi kızı psikologa götürsünler? Mantığı ne bunun?
mrht1234 dedi: Hayır ama konu sahibinin ailesi götürebilir. Genişletmek için tıkla... Dostum suçlu olan konu sahibinin kardeşi değil. Karşı taraf. Neden konu sahibinin kardeşi suçluymuş gibi kızı psikologa götürsünler? Mantığı ne bunun?
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #33 AidenPearce dedi: Dostum suçlu olan konu sahibinin kardeşi değil. Karşı taraf. Neden konu sahibinin kardeşi suçluymuş gibi kızı psikologa götürsünler? Mantığı ne bunun? Genişletmek için tıkla... Karşı tarafın ailesine durumu anlatın gereğini yaparlar zaten.
AidenPearce dedi: Dostum suçlu olan konu sahibinin kardeşi değil. Karşı taraf. Neden konu sahibinin kardeşi suçluymuş gibi kızı psikologa götürsünler? Mantığı ne bunun? Genişletmek için tıkla... Karşı tarafın ailesine durumu anlatın gereğini yaparlar zaten.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.473 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2022 #34 gearbass dedi: Kardeşim yerine çocuğun gözünü mü korkutsam ancak öyle yaparsam yarın öbür gün lisede yine aynısı olacak kardeşimi eğitmem lazım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bu tip insanlar bitmez. Önce kardeşinizi eğitin, bu en iyi ve kökten çözümdür.
gearbass dedi: Kardeşim yerine çocuğun gözünü mü korkutsam ancak öyle yaparsam yarın öbür gün lisede yine aynısı olacak kardeşimi eğitmem lazım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bu tip insanlar bitmez. Önce kardeşinizi eğitin, bu en iyi ve kökten çözümdür.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.234 Makaleler 14 Çözümler 113 16 Mayıs 2022 #35 gearbass dedi: Evet bunu anlamadım bir de şimdi ırkçılık falan diyecekler de, çocuk Kürt, sokakta büyümüş, onu da düşünün lütfen. Genişletmek için tıkla... Kürtlerde aile daha etkili olabiliyor aslında. Sizin dövmenize gerek kalmıyor.
gearbass dedi: Evet bunu anlamadım bir de şimdi ırkçılık falan diyecekler de, çocuk Kürt, sokakta büyümüş, onu da düşünün lütfen. Genişletmek için tıkla... Kürtlerde aile daha etkili olabiliyor aslında. Sizin dövmenize gerek kalmıyor.
gearbass Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 245 16 Mayıs 2022 #36 Son durumu yazıyorum. Kardeşimle konuştuk çocuk zorla sevgili gibi bir şey yapmış. Çocuğun ailesiyle görüştük onlar halletti. Lord Raiden dedi: Kürtlerde aile daha etkili olabiliyor aslında. Sizin dövmenize gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde biz varken. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Son düzenleme: 16 Mayıs 2022
Son durumu yazıyorum. Kardeşimle konuştuk çocuk zorla sevgili gibi bir şey yapmış. Çocuğun ailesiyle görüştük onlar halletti. Lord Raiden dedi: Kürtlerde aile daha etkili olabiliyor aslında. Sizin dövmenize gerek kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde biz varken. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.