Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 17 Ocak 2024 #11 YouTube Kids üzerinde sadece video erişimi var benim bildiğim. YouTube Kids - Google Play'de Uygulamalar Ãocuklara özel olarak hazırlanan bir uygulama play.google.com
YouTube Kids üzerinde sadece video erişimi var benim bildiğim. YouTube Kids - Google Play'de Uygulamalar Ãocuklara özel olarak hazırlanan bir uygulama play.google.com
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 17 Ocak 2024 #12 644932 dedi: Bunu yapabileceğim herhangi bir video veya yardım alabileceğim site var mı Genişletmek için tıkla... Siz hiç bilmiyorsanız onu yapana kadar kardeşinizin sakalları çıkar hocam.
644932 dedi: Bunu yapabileceğim herhangi bir video veya yardım alabileceğim site var mı Genişletmek için tıkla... Siz hiç bilmiyorsanız onu yapana kadar kardeşinizin sakalları çıkar hocam.
6 644932 Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 17 Ocak 2024 #13 Crypto Guard dedi: YouTube Kids üzerinde sadece video erişimi var benim bildiğim. YouTube Kids - Google Play'de Uygulamalar Ãocuklara özel olarak hazırlanan bir uygulama play.google.com Eki Görüntüle 2087304 Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun ki yt Kids short kısmından daha tehlikeli aleksmc dedi: Siz hiç bilmiyorsanız onu yapana kadar kardeşinizin sakalları çıkar hocam. Genişletmek için tıkla... Hahahahaahah neyse ki kardeşim kız
Crypto Guard dedi: YouTube Kids üzerinde sadece video erişimi var benim bildiğim. YouTube Kids - Google Play'de Uygulamalar Ãocuklara özel olarak hazırlanan bir uygulama play.google.com Eki Görüntüle 2087304 Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun ki yt Kids short kısmından daha tehlikeli aleksmc dedi: Siz hiç bilmiyorsanız onu yapana kadar kardeşinizin sakalları çıkar hocam. Genişletmek için tıkla... Hahahahaahah neyse ki kardeşim kız
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 17 Ocak 2024 #14 Youtube kids üzerinden belki yaparsın. Ama bu shorts çok b*klu bir şey.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 17 Ocak 2024 #15 644932 dedi: Hocam emin olun ki yt Kids short kısmından daha tehlikeli Genişletmek için tıkla... Aslında algoritma konusunda birbirinin nerdeyse aynısı. Sadece YouTube "çocuklara özel" işaretli videoları göstermeye meyilli. Onun dışında kalan videoları otomatik seçiyor. Kısaca YouTubeüzerinde izledikleri bana kalırsa onlarca kat daha kötüdür.
644932 dedi: Hocam emin olun ki yt Kids short kısmından daha tehlikeli Genişletmek için tıkla... Aslında algoritma konusunda birbirinin nerdeyse aynısı. Sadece YouTube "çocuklara özel" işaretli videoları göstermeye meyilli. Onun dışında kalan videoları otomatik seçiyor. Kısaca YouTubeüzerinde izledikleri bana kalırsa onlarca kat daha kötüdür.