Kardeşim çok korkak

Toy story tarzı pixar dreamworks animasyon vs. izletin zamanla geçer korku bence böyle.
 
Hiçbir bilgim yok ama büyüyünce geçer bence ben de küçükken korkuyordum var olmayan şeylerden ama insan büyüdükçe ne kadar saçma olduğunu anlıyor
 

Korku oyunları oynatırmayın
Cesaret kazanması amacıyla bir yere gittiginde siz gitmeyin ve o varlıkların gercek olmadıgına inandırın.
Zamanla unutur zaten ancak erken unutmasını istiyorsanız üsteki dedigimi yapın.
 
Hiçbir bilgim yok ama büyüyünce geçer bence ben de küçükken korkuyordum var olmayan şeylerden ama insan büyüdükçe ne kadar saçma olduğunu anlıyor.

Ben de bir ara (6 ay) boyunca Vector adlı oyundaki kişileri rüyamda görüp korkuyordum ve yerimden zipliyorim sonra uyuyamiyordum tekrardan. 6 ay sonra geçti.
 
Korku filmlerinin arkaplanlarını içeren videolar aç bak bunlar oyuncak hepsi yalan de.
 
Korku oyunlarının vesaire o şeylerin gerçek olmadığı ile alaklı bir video var YouTube'da animasyon kuzenime izlettirdim artık cinden bile korkmuyor.
 
Az gerçekçi ol ben benimkini karanlık odaya götürüp bırakmıştım bak birşey oluyor mu diye göstermiştim hiç bir şey olmayınca korkmayı bırakmıştı.

Sor neyden korktuğunu. Cinlerden mi? Karanlıktan mı? Hepsinin yalan olduğunu çözdüğü zaman olay bitiyor.
 
Normal hocam ileride düzelir. Çocuğun gördüğü muameleye göre de değişiyor hareketleri.
Benim büyüme hormonu eksikliğim olduğu için ben yaşıtlarıma göre hep daha küçük gibiydim. Gördüğüm muamele de sanki küçücük çocuk muamelesiydi bu yüzden bu tarz korkularımı ben zor yendim. Büyüdükçe alışır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…