Kardeşim çok saygısızca davranıyor

Hocam ben 14 yaşındayım sorun ergenlikte değil sanki emir veriyorsanız vermeyin bende çok sinirleniyorum ister istemez ama kendimi uyarıyorum sonra.

Hocam ben 14 yaşındayım sorun ergenlikte değil sanki emir veriyorsanız vermeyin bende çok sinirleniyorum ister istemez ama kendimi uyarıyorum sonra.

Hocam tamamda annesine saygısızlık yapıyor normal değil bu hepimiz ergenliği yaşadık.

hayır, emir vermiyorum fakat ben böyle yetişmedim bi insanı bi yere kadar sabredebilirsiniz bende buna dur demek istiyorum

Hayır, emir vermiyorum fakat ben böyle yetişmedim bir insanı bir yere kadar sabredebilirsiniz bende buna dur demek istiyorum.

Psikoloğa gidin eğer ben akıl hastası falan değilim falan diye zırvalarsa belki okuldaki rehberlik servisine gidip durumu anlatırsanız ona karşı özel bir uyarı değil de sınıfça ya da okulda konferans salonu varsa ona göre bir uyarabilir rehberlik servisi.

Göztepe altyapısına gidiyor o yüzden okulu bıraktı bu yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…